Van houten vaten tot een houten kop; het nieuwe Bier!Magazine is uit

10 september 2016 om 19:20

Het nieuwe Bier!Magazine is uit. De najaarseditie kreeg het thema ‘Hout’ mee. Natuurlijk wordt er dan veel aandacht besteed aan bier laten rijpen op houten vaten, maar hout is zoveel meer omvatten dan alleen houten vaten. Hoofdredacteur Fedor Vogel geeft het al aan in zijn voorwoord: Het hou(d)t niet op!

In de nieuwe editie van Bier!Magazine staan weer tal van prachtige verhalen en reportages. Deze leesartikelen worden afgewisseld met korte nieuwsberichten en veel praktische tips. Bier!Magazine is een onmisbare informatiebron voor de echte bierliefhebbers.

Inzicht in de materie

Bierkenner Henri Reuchlin legt op informatieve wijze uit wat er mogelijk is met bier en hout. Na het lezen van zijn artikel heb je meer inzicht in de materie. Dit komt mede dankzij de geïnterviewde brouwers zoals Ronald Mengerink van de Dochter van de Korenaar, Robert Uyleman van ’t Uiltje en Steve Gammage van de Bronckhorster Brewing Company. Ook informatief, maar iets meer met een knipoog is het verhaal van Reuchlin over ‘De Houten Kop’, ofwel de kater.

25 jaar Quadrupel

Lodewijk Swinkels, brouwmeester bij trappistenbrouwerij De Koningshoeven, vertelt over 25 jaar LaTrappe Quadrupel. En Hommeles in hoptuin is het bewijs dat de hopteelt in ons land aan een opmars bezig is. Dit en nog veel meer lees je in het najaarsnummer van Bier!Magazine. Voor slechts € 23,50 ben je abonnee en krijg je vier nummer thuis gestuurd. En dat niet alleen, je krijgt ook de Nationale Bierkaart, die je korting geeft op bieren en bierige zaken. Meld je hier aan als abonnee.