Vaderdagtip! Geef jouw vader de Bierista cadeaubox!

9 juni 2018 om 08:00

Hoera! Het is weer bijna vaderdag. En hoe kun je jouw allerliefste vader nu beter in het zonnetje zetten dan met een biercadeau met échte inhoud. Bierinhoud! Bierkennis, bierplezier en vooral genieten van mooie bieren. Daar maak je hem toch zeker ontzettend blij mee? Speciaal voor deze dag hebben wij in samenwerking met het AD een mooie kortingsactie klaarstaan bij bestelling van de Bierista cadeaubox.

Bierista cadeaubox

De online cursus tot Bierista, Meester in Bier is een heerlijke opstap in de bierwereld. Je ontdekt onder andere welke bierstijlen er bestaan, hoe zij gebrouwen worden en hoe je hen het lekkerst drinkt. Maar ook het combineren van bier en eten, de leukste hopspots en natuurlijk het brouwproces komen aan bod. In 12 delen word je meegenomen door het uitgebreide bierlandschap en alles wat daar bij komt kijken. Zo ga je nog meer genieten van dat mooie glas bier!

Als je de cursus cadeau gaat geven, hebben we een luxe cadeaubox voor je klaarstaan. Het doosje is een echte eyecatcher en een feestje om te geven. Op het pasje, wat je in het doosje vindt, staat de activatiecode waarmee de gelukkige krijger de cursus kan starten.

VaderdagBierista Cadeaubox

Met vaderdag in het vooruitzicht staat er natuurlijk een lekkere kortingsactie voor je klaar. De Bierista Bieropleiding kost nu namelijk geen €125,- maar €99! Dat betekent een korting van maar liefst €26,-! Dat is nog eens een leuk cadeautje!

Verwen jouw vader dit jaar dus eens extra en geef hem die Bierista cadeaubox! Ga snel naar de actiepagina, vul je gegevens in en dan is het alleen nog even wachten tot hij binnenkomt. Voor 15:00u besteld, is morgen in huis! (Dit geldt van maandag t/m vrijdag.)

Veel geefplezier! En voor alle papa’s: Proost!