Vacu Vin lanceert een nieuwe lijn met bierartikelen!

25 augustus 2018 om 08:00

Vacu Vin? Zeg maar gerust Vacu Beer! De internationale leverancier van innovatieve wijn, bier en cocktail attributen heeft namelijk sinds kort ook een gehele eigen lijn aan bieraccessoires aan het assortiment toegevoegd. Een flessenstopper, bierkoeler, bierglazen en zelfs dubbele onderzetters. Noem maar op! Vacu Vin heeft het voor je!

De bierconsument

De afgelopen maand heeft het team van Vacu Vin, onderdeel van Dutch Creative Brands, keihard gewerkt aan acht nieuwe producten voor de bierconsumenten-markt. De interesse in bier en behoefte aan specialitische producten voor thuis, wordt steeds groter. Bier is hot! Daar moest natuurlijk iets mee gedaan worden. Afgelopen vrijdag werd de nieuwe lijn producten officieel geïntroduceerd tijdens het Launch Event bij Hoender en Hop in Den Haag. Eerder werd de lijn in januari al geïntroduceerd tijdens een beurs in Frankfurt en de reacties waren lovend! Onder andere onze eigen Bierista Arvid Bergström heeft meegewerkt aan de ontwikkeling van deze nieuwe lijn bierartikelen.

Lekker koelen die handel

Niets frustrerender dan een bier dat niet de juiste temperatuur heeft. Daar kan de Active Cooler Beer je bij uit de brand helpen. We hebben tenslotte ook een wijnkoeler, dus waarom niet een voor bier?! De Active Coolers van Vacu Vin leg je gewoon in de vriezer zo zijn ze altijd klaar om je bier bij te koelen. De Active Cooler gaat als een soort gevouwen jasje om de fles, en voilá! Daarna leg je de koeler gewoon weer terug in de vriezer en zo kun je hem keer op keer weer gebruiken.

Bartender aan tafel

Een ander product in de lijn – en die je eigenlijk niet mag overslaan – is de Home Bar Beer Station. Zo kun je aan tafel je bier afschuimen zoals een bartender achter de tap doet. Je schenkt het bier in een bierschoon glas en sluit de schuimkraag af door hem netjes af te schuimen met de spade. Dit is goed voor het behoud van de geur en smaak van je bier! Een handig opvang bakje zorgt ervoor dat de tafel gewoon droog en schoon blijft.

Het beste glas voor ieder bier

Vacu Vin glazen

Afbeeldingen via Vacu Vin

In een bierlijn kunnen glazen natuurlijk niet ontbreken! Daarom heeft Vacu Vin ook een set van vijf bierglazen samengesteld. Dit in overleg met Arvid om zo de beste vorm voor de meeste bierstijlen te kunnen garanderen. De vorm van het glas heeft namelijk een hoop effect op de schuimkraag, geur en smaak van het bier. Wel zo belangrijk dus! Met deze glazen proef je de bieren zoals de brouwer het bedoelde. En er is zelfs een gistglaasje aanwezig! Zo kun je bieren met hergisting op fles uitschenken als een pro!

Nog meer Vacu Beer!

Overige producten in het assortiment zijn onder andere de dubbele onderzetters voor bier en glas. De flessenstopper en marker, zo weet je altijd welke fles van jou is en hou je het bier vers en weg van bijvoorbeeld insecten. Moet je de fles natuurlijk wel eerst openen… Dat kan dan weer met de mooie opener, daar kun je als het goed is zelfs allerlei trucjes mee doen! Ook de Foodpairing Serving Tray is een mooi en handig product. Een sterk snijblad en serveerblad met een uitneembaar dipschaaltje. Zo smaakt die combinatie nog lekkerder!

Wil je meer weten? Ga dan snel naar de website van Vacu Vin!