Vacature | Ben jij die grote verspreider van het biervirus?

6 juni 2018 om 10:00

Bierista BV is hiring! We zoeken een nieuwe smaakmaker om ons team aan te vullen. We hebben de vacature voor je klaar gezet. Dus vertel eens… Ben jij die grote verspreider van het biervirus?

Update 15 juni: We hebben een enorme hoeveelheid sollicitaties binnen gekregen. Uit die honderden kandidaten hebben we een selectie hebben gemaakt en gaan we binnenkort in gesprek! To be continued…

The sky is the limit!

Het zal je niet zijn ontgaan. Bierista BV groeit als kool. Je komt ons op steeds meer plekken tegen. De bezoekcijfers van onze bierblog Bierista.nl breken record naar record, dagelijks beginnen er vele nieuwe bier-enthousiastelingen aan de Bierista Bieropleiding en steeds meer grote en kleine brouwers én retailers bouwen op de online bier-expertise van Bierista BV.

Bierista zit vol ambitie en zet de groei door. Daarom zijn wij op zoek naar jou! Als je hart tenminste sneller gaat kloppen van bier, online marketing en sales. Ben jij die creatieve allround smaakmaker die hele volksstammen enthousiast kan maken voor bier? Reageer dan nu!

  • Je hebt bierkennis en dat weet je uit te dragen zowel in woord en in content;
  • AdWords, Google Analytics en Social Ads zijn als een goed glas bier voor jou;
  • Je bent commercieel en vindt het heerlijk om mooie deals te sluiten;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Bierista biedt een marktconform salaris en veel zelfstandigheid in een snelgroeiend bedrijf. Dit betreft een fulltime functie op HBO-niveau.

Solliciteer nu!

Laat ons in een enthousiaste motivatie weten waarom jij dé perfecte kandidaat bent. Je kunt je sollicitatie richten aan Maurice Buijs via info@bierista.nl. Wie weet vul jij onze vacature en proosten wij binnenkort wel op jouw nieuwe baan!