Uiltje Brewing Company vanaf nu ook in je garderobe

9 december 2018 om 08:00

Krijg je maar geen genoeg van Uiltje Brewing Company? Dan hebben we goed nieuws voor je! De Haarlemse brouwers hebben sinds deze maand namelijk ook een geheel eigen kledinglijn, samengesteld met modemerkCavallaro Napoli. Zo heb je ’t Uiltje niet alleen in je koelkast of op de plank staan, maar hangen ze binnenkort ook in je garderobe!

Kroontje op het succes

Sinds 2012 brouwt Uiltje Brewing Company smaakvolle, prijswinnende bieren. Dit jaar werd de brouwerij zelfs opgenomen in de Ratebeer Top 100 Best Breweries of the World. Zij werden uit een selectie van 24.000 brouwerijen wereldwijd verkozen tot één van ’s werelds beste brouwerijen. Al dat succes verdient natuurlijk een mooie kroon op het werk. En hoe beter dan met exclusieve eigen merchandise gemaakt door Cavallaro Napoli!

De nieuwe kledinglijn met merchandise van Uiltje Brewing Company is tot stand gekomen doordat beide Haarlemse ondernemers elkaar herkennen in het hebben van een eigen stijl en een enorme passie voor hun product. Robbert Uyleman, eigenaar van Uiltje Brewing Company is dan ook zeer trots: “De kwaliteit is enorm goed en de kleding is echt heel mooi vormgegeven. Je ziet dat het met net zoveel passie en ambacht is gemaakt als onze bieren”. Daarnaast was het voor Robbert ontzettend gaaf om de lijn op te zetten. Uiltje Brewing Company gaat er voor om net als met hun bieren, ook op andere vlakken te innoveren.

Premium maar craftyuiltje company merchandise

Cavallaro Napoli is in Nederland één van de meest succesvolle premium modemerken voor zowel dames als heren en is recentelijk veel in het nieuws geweest door het aankleden van onder andere leden van de KNVB en het Engelse Arsenal. Een onwijs mooie partner dus voor de Haarlemse brouwer, en andersom! Want wie bij dit merk alleen denk aan nette pakken en gladde jasjes heeft het dus goed mis. De kledinglijn van Uiltje Brewing Company sluit namelijk naadloos aan bij het craftgevoel en de bierscene. Alles uiteraard wel in de herkenbare kwaliteit en stijl van het modemerk.

De nieuwe kledinglijn is vanaf december verkrijgbaar in de brouwerij van Uiltje Brewing Company in Haarlem, de Uiltje bar in Haarlem centrum en online in de webshop.