Brouwerij Frankendael lanceert Tramp Stamp

11 januari 2018 om 08:00

De Amsterdamse brouwerij Frankendael heeft weer een nieuw bier aan de Frankendael familie toegevoegd. Donderdag 18 januari wordt Tramp Stamp officieel gelanceerd bij House of Watt in Amsterdam.

Kom van die bank af

Wanneer je de naam van dit nieuwe bier voor de eerste keer leest, vraag je je vooral af wat je hier dan precies van kunt verwachten. Maar dat maken de brouwers van Brouwerij Frankendael je al snel duidelijk. Tramp Stamp is vooral gebrouwen voor de mensen die uit de hoek van de bank kruipen en hun trainingsoutfit aantrekken met een doel. De brouwers van Frankendael zijn er namelijk van overtuigd dat ook deze groep fanatieke sportievelingen de verfrissing van een smaakvol bier verdient. Daarom is er gekozen een verfrissende Saison te ontwikkelen die laag in alcohol en calorieën is.

Tramp Stamp

Het resultaat is de Tramp Stamp Saison geworden, en met 3,5% alcohol zijn de wensen voor een laag alcoholisch bier dus zeker uitgekomen! Het bier is vol van smaak en vooral zeer verfrissend. Zoete tonen en zure smaken zorgen voor een mooie balans in dit nieuwe bier. Het is zo een mooi en verfrissend bier geworden waar ook de sportieve mens zonder schuldgevoel van kan genieten. Natuurlijk is ook in het design nagedacht over een bijpassend leus. Alle Frankendael bieren typeren zich in het gebruik van de creatieve mix tussen Pop-Art en comics.

Wil je dit bier als één van de eerste proeven? Binnenkort is hij sowieso in de omgeving van Amsterdam verkrijgbaar en de Tramp Stamp wordt dus feestelijk gelanceerd tijdens de Tramp Stamp Beer Launch, donderdagavond 18 januari in House of Watt.