Bierista’s opgelet! Tickets voor Gin & Beer Fest reserveer je hier!

10 oktober 2018 om 08:00

Vrijdag 2 en zaterdag 3 november wordt Strand Binnen in Breda omgetoverd tot een heus bier- en ginwalhalla tijdens Gin & Beer Fest 2018. Ook jij kunt hier natuurlijk bij zijn! En als gediplomeerd Bierista kun je zelfs gratis tickets reserveren!

Mooiste combinaties op één plek

De organisatie van onder andere het succesvolle Hop On Hop Off Festival lanceert een nieuw event: Gin & Beer Fest 2018. Zij hebben keihard gewerkt om de mooiste combinaties op één festival te verzamelen en dat is gelukt! Op een prachtige locatie in Breda geniet je 2 en 3 november van al het lekkers dat de bier-, gin- en foodwereld ons te bieden heeft.

Tijdens Gin & Beer Fest kun je genieten van bieren van Brouwerij Bourgogne Kruis, Brouwerij Chimay, Brouwerij Frontaal, Brouwerij Lindemans, Brouwerij Troost, De Lastige Broertjes, Jopen Bier, Lux Brewery, The Sisters Brewery, Veluwse Schavuyt en brouwerij Vet & Lazy.

Ben jij gediplomeerd Bierista? Dan hebben we een plekje op de gastenlijst voor je klaarstaan. Maar zorg dat je er snel bij bent, want vol = vol! Stuur een mailtje naar frouke@bierista.nl om je aan te melden voor gratis toegang + proefglas.

Volop foodplezier

Bij lekker drinken hoort goed eten. Daarom zijn er diverse foodtrucks aanwezig met uiteenlopende gerechten. Denk aan een broodje biefstuk met truffelmayonaise, een goed gevulde borrelplank, sappige sateetjes, Franse worsten, Tasty Piadina en nog veel meer lekkers. Van dit alles kun je genieten op de vele loungeplekjes die de locatie ‘Strand Binnen’ in Breda te bieden heeft. En dat terwijl DJ’s voor fijne deuntjes zorgen!

Leerzaam genieten

Haal de zwoele zomer dus nog even terug en plof in een strandstoel. Of gooi de voetjes van de vloer, want Strand Binnen heeft ook een club voor een gezellig dansje. Het event is beide dagen van 15:00 tot 23:00u uur te bezoeken voor €5, dit is inclusief proefglas.

Wil je meer dan bier? Dan kun je je lol op! Je kunt namelijk ook binnen- en buitenlandse gins proeven en daar meteen iets van opsteken. De makers komen ook over hun gin vertellen, van het distilleren tot het verpakken. Daarnaast vertellen zij ook over de geschiedenis van tonic, jenever, wodka en cocktails.

Check het Facebookevent van Gin & Beer Fest 2018 voor meer informatie of reserveer je plekje via frouke@bierista.nl!