Streekbierfestival Utrecht gaat op reis… en jij mag mee!

17 november 2017 om 08:00

Om de feestdagen goed in te luiden organiseert Streekbierfestival Utrecht op 22 december een speciale en internationale bierproeverij. Op deze avond worden bieren geschonken uit streken van over de hele wereld. Bekende en onbekende bieren stromen uit de tap.

Spoorwegmuseum

Niet alleen de bieren maken dit Streekbierfestival speciaal, maar zeker ook de locatie. Voor het eerst in de geschiedenis vindt er namelijk een bierfestival plaats in het Spoorwegmuseum. Deze nostalgische plek is voor de feestdagen helemaal omgetoverd in winterse sferen, compleet met ijsbaan, antieke carrousel en live muziek. Een fantastisch alternatief voor iedereen die niet op wintersport gaat met de feestdagen. Een uitgelezen kans om met vrienden het jaar vast zachtjes af te sluiten op deze geweldige plek. Of maak er gewoon een VriMiBo van met collega’s!

Streekbierfestival info

Om iedereen de kans te geven om van zoveel mogelijk lekkers te kunnen genieten, worden de bieren geschonken in proefglazen van het Streekbierfestival. Vrijdag 22 december ben je van 19:00 – 23:00u welkom in het Utrechtse Spoorwegmuseum. Kijk voor meer informatie op de website.