Stem op jouw favoriete Belgische bieren! #BADF17

17 december 2017 om 08:00

Dit jaar wordt voor de zesde keer het Belgische ‘Beer Awards Digitaal Festival’ georganiseerd. Tot en met Kerstavond kun je stemmen op jouw favorieten uit de bierwereld. Er wordt niet alleen gekeken naar bieren zelf maar ook de plekken waar je het bier kunt verkrijgen, het café waar je het liefst aan de bar zit en het restaurant met de beste bierkaart. Alles door het publiek gekozen!

Digitaal Festival

Er gekozen om een digitaal festival te organiseren zodat iedereen, van waar zij maar willen, mee kan doen. Het publiek kiest en het platform wordt digitaal aangeboden. Het belangrijkste is toch wel dat het hier om een publieksstemming gaan en zelfs de grootste bierleek hier nog kaas van kan maken.

Deze Beer Awards zijn een project van Bert, Tim en Roeland. Samen ontdekken zij de bierwereld, laten zij hun kritische blik rondzwerven maar brengen het allerliefst al het goede van bier onder de aandacht. De mannen hadden ooit het gekke idee om alle Belgische bieren die ooit ergens een prijs gewonnen hebben onder de aandacht te brengen. En dat is gelukt!

Meedoen

De database van deze online Beer Awards bevat alle Belgische bieren die ooit een nationale of internationale award hebben gewonnen. Daarnaast is de database aangevuld met personen, boeken, café’s en restaurants en is er dus voor iedereen wel iets te kiezen. Meedoen doe je via de website van #BAD717.