Bierista.nl start eerste online bieropleiding van Nederland

8 maart 2018 om 12:00

Bierista, de grootste biercommunity van Nederland, heeft ambitie! De club van bierliefhebbers heeft zijn zinnen gezet op verdere groei. Maandelijks bereikt Bierista al meer dan 100.000 liefhebbers, maar dat aantal mag zeker verder omhoog. Daarom wordt de community nu uitgebreid met de online Bierista Bieropleiding!

Bierista Bieropleiding

‘Bier is fun’ en ‘Bier verbroedert’. Deze kreten zitten in het DNA van alle biersommeliers, bierexperts, brouwers en bierdeskundigen die bij Bierista betrokken zijn. Hou je van bier en is bier drinken een geliefde bezigheid? Dan is de Bierista Bieropleiding echt iets voor jou!

Bierdiploma

Met jouw Bierista bierdiploma op zak ben je een Bierista, een ‘Meester in Bier’ en profiteer je direct van diverse voordelen. Je krijgt korting op bierige aankopen, wordt uitgenodigd voor private events en je kunt deelnemen aan proeverijen en workshops. Ook zoeken we regelmatig Bierista’s die als eerste nieuwe bieren willen testen. Het volgen van de Bierista Bieropleiding is dus nog maar het begin!

Bierista Bier OpleidingOnline biertraining

Voor deze zware job heb je natuurlijk wel bierkennis nodig. Daarom heeft Bierista een online bieropleiding ontwikkeld. Aan de hand van foto’s, video’s en infographics leer je in twaalf delen van alles over bier. Zo leer je over het brouwen bier, komt de geschiedenis van bier aan bod maar ga je ook over veel praktische zaken bijleren. Denk bijvoorbeeld aan: In welk glas schenk ik welk bier? Hoe weet ik welk bier ik lekker vind als ik in de supermarkt sta? En welk bier gaat het best met welk gerecht? Al jouw bierige vragen worden beantwoord in de Bierista Bieropleiding zodat jij daarna ook jouw bierkennis weer kunt gaan delen en in de praktijk toe kunt passen.

Bier expertBierista Bier Opleiding

Noem het een biertraining, biercursus of bieropleiding..
De Bierista Bieropleiding is gewoon een feestje om te doen! En tegelijkertijd doe je ook nog eens veel serieuze, betrouwbare en relevante kennis op.
Heb je het Bierista Bierdiploma behaald? Dan ben jij vanaf dat moment een echte bierexpert. Een echte Bierista die dankzij een schat aan kennis indruk kan maken op familie, vrienden en gasten. Wij noemen je dan ook graag ‘Meester in Bier’.

Aanmelden met korting

Spreekt dit je aan? Meld je dan nu nog aan voor de Bierista Bieropleiding. Doe je dit voor 28 maart? Dan krijg je sowieso 25% korting! Ook verloten we onder alle inschrijvingen nog eens 25 gratis bieropleidingen!

Schrijf je hier in en profiteer van deze aanbieding!

Tien redenen

Tien redenen om nu de Bierista Bieropleiding te bestellen:

  1. Je krijgt een rijkelijk gevulde bierbox thuisgestuurd met twaalf bieren!Bierista Bier Opleiding
  2. Simpel en eenvoudig bierkennis vergaren thuis vanuit je luie stoel
  3. Studeren op tijden dat het jou goed uitkomt
  4. Aanzien verwerven als bier-expert bij familie en vrienden
  5. Je krijgt een persoonlijk bier diploma thuisgestuurd
  6. Je maakt gratis en vrijblijvend deel uit van de grootste en leukste biercommunity van Nederland
  7. Als Bierista krijg je korting op bierige aankopen
  8. Als Bierista krijg je uitnodigingen voor biertrainingen, bierproeverijen en rondleidingen
  9. Toegang tot private Bierista events
  10. Tijdelijk kans om je Bierista Bieropleiding helemaal gratis te ontvangen!

Dus word ook Bierista en profiteer nu tijdelijk van 25% korting!

Om deel te kunnen nemen aan de Bierista Bieropleiding moet je tenminste 18 jaar zijn. Bierista is voor verantwoord alcoholgebruik en fel tegen misbruik. Bier is fun en dat willen we graag zo houden.