Speciale actie tijdens de Week van het Nederlandse Bier!

3 mei 2018 om 08:00

Heb jij de Bierkrant van de Week van het Nederlandse Bier al gezien? Je kunt er bijna niet omheen, de Bierista Bieropleiding wordt groter dan groots gepromoot in de 2018 editie. We hebben dan ook een toffe actie voor de lezers!

Bier is hot! Daar kunnen we echt niet meer omheen. Met de Week van het Nederlandse Bier in het vooruitzicht konden wij dan ook niet anders dan onze online biercursus tot Meester in bier groots te promoten. En wat een gaaf eindresultaat! Op meerdere plekken in de 2018 editie van de Week van het Nederlands bier-krant zien we onze opleiding vol enthousiasme aan de lezers overgebracht worden. Het is gewoon echt genieten!

Bierista, Meester in bier

Voor wie altijd al gediplomeerd bierexpert heeft willen zijn, of gewoon meer wilt weten over wat er nu in dat mooie glas bier zit, hebben wij de Bierista Bieropleiding in het leven geroepen. Binnen 90 dagen mag jij jezelf, na het met goed gevolg afronden van de bieropleiding, een echte Meester in bier noemen. Snelle Jelle’s kunnen deze online cursus zelfs in één dag afronden. En daar blijft het niet bij!

Je profiteert als Bierista van verschillende voordelen en krijgt al snel als eerste toegang tot bijzondere, nieuwe en exclusieve bieren of events. Makkelijker – en vooral leuker – dan dit zul je niet snel een opleiding vinden.

  • ✔ Je krijgt een bierpack met twaalf bieren thuis gestuurd.
  • ✔ Simpel en eenvoudig bierkennis vergaren thuis vanuit je luie stoel op je desktop, laptop, tablet of telefoon.
  • ✔ Je krijgt een persoonlijk bierdiploma thuis gestuurd.
  • ✔ Word bekroond tot Bierista en ontvang naast eeuwige roem korting, uitnodigingen voor biertrainingen, bierproeverijen en rondleidingen.

 

Heb jij de krant in handen? Check dan snel onze advertentie en profiteer van 10% korting op de Bierista Bieropleiding!

Week van het Nederlandse Bier

Het is dit jaar de zevende editie van het bierevenement en ook dit keer is het voor bierliefhebbers weer een week om naar uit te kijken. De organisatie doet er dan ook alles aan hier weer een groot succes van te maken. De Bierkrant is daar onderdeel van. Deze gratis uitgave is gratis af te halen bij Albert Heijn en alle Mitra slijterijen in Nederland. Daarnaast kom je de uitgave onder meer tegen bij een hele hoop biercafé’s en brouwerijen. Naast de verspreiding van deze Bierkant dragen ook verschillende events en activiteiten bij aan de feestvreugde en het succes van de Week van het Nederlandse Bier.

Feestelijke aftrap

Het Nederlands Bierproeffestival in de Grote Kerk in Den Haag is traditiegetrouw de aftrap van de Week van het Nederlandse bier. De vorige editie werd door maar liefst 6.500 bierliefhebbers bezocht. Bezoekers vanuit heel Nederland, maar ook ver daar buiten, weten hun weg dus absoluut naar de Grote Kerk te vinden. Heb jij het Nederlands Bierproeffestival al in je agenda staan? Dit jaar is het 24, 25 en 26 mei groot feest. Ruim 40 Nederlandse brouwerijen zullen je verwelkomen en meer dan 250 bieren presenteren!

Open brouwerijdagen

De Week van het Nederlandse bier wordt ook dit jaar afgesloten met de Open Brouwerijdagen. Op 1, 2 en 3 juni 2018 ben je van harte welkom bij bierbrouwers van Nederland. Eén weekend in het jaar zijn hun brouwerijen massaal geopend voor het publiek tijdens deze viering van het Nederlandse Bier. Bekijk hier welke brouwerijen je kunt bezoeken!

Bierdiners en meer

Van 24 mei tot en met 3 juni 2018 vinden door heel Nederland bieractiviteiten plaats, zoals proeverijen en bierdiners. Tijdens deze week kun je door heel Nederland kennismaken met de verrassende hoeveelheid smaken in Nederlands bier, brouwers ontmoeten en ontdekken hoe hij of zij het bier brouwt uit natuurlijke grondstoffen mout, hop, water en gist. Laat je ook eens verrassen door de mooie combinatie van bier en food tijdens speciale bierdiners in geselecteerde restaurants. Zie hier welke locaties zich hebben aangesloten!

Voor meer informatie over de Bierista Bieropleiding ga je naar www.bierista.nl/bieropleiding!