Laat je flesje bier brengen door deze slimme mini-tank

30 maart 2018 om 08:00

Eén keer knipperen en onze wereld vol technologie is alweer een hele stap verder. Deze week kwam er een wel heel interessant staaltje ontwikkeling bij ons binnen: de WalaBeer tank. Deze mini-tank komt je flesje bier gewoon bij je brengen!

Mini-tank

Softwareontwikkelaar Balázs Simon is een heuse internethit met zijn nieuwste project de WalaBaar Tank. De op afstand bestuurbare min-tank wordt door middel van je stem aangestuurd. Je hoeft dus eigenlijk alleen maar te zeggen dat je dorst hebt (als je dit zo instelt) en hij komt jouw kant oprollen met een flesje bier!

Dit gebeuren wordt mogelijk gemaakt door de slimme assistente van Amazon, Alexa. In theorie kan de ontwikkelaar dus via zijn Amazon speaker bier bestellen en wordt dat door zijn eigen tank naar hem toegebracht. Wie wil dat nou niet?

Technologie

De technologie is dan misschien nog niet perfect en deze robot is ontstaan uit een hobby. Maar met ontwikkelingen als deze kan het wat ons betreft niet snel genoeg gaan! Hieronder kun je zien hoe de ontwikkelaar zijn mini-tank bestuurt. Je verstaat er misschien weinig van, maar leuk is het wel!

[Via: Want.nl]