Slijter Sander Pardijs gaat onder eigen naam verder

23 september 2013 om 16:25

VORDEN – Per 1 oktober aanstaande zal de Mitra slijterij aan de Dorpsstraat verder gaan onder de naam Slijterij Sander Pardijs Vorden. Om de klanten beter van dienst te kunnen zijn en meer te kunnen bieden, is besloten om afstand te doen van de Mitra-formule.

De komende weken zal de winkel een kleine restyling ondergaan; alle Mitra-uitingen zullen worden vervangen en één en ander zal een opfrisbeurt krijgen. Het assortiment zal de komende tijd flink groter worden, dat zal met name in de schappen met speciaalbieren en de whisky’s te zien zijn. Na jaren van afwezigheid, zullen ook de jenever, vieux en citroenbrandewijn van Vordens Roem terugkeren.
“Maar ook op wijngebied willen wij een nog mooier assortiment aanbieden”, vertelt Pardijs. “Wij werken inmiddels al geruime tijd samen met Verbunt Wijnkopers. Zij bieden een breed en kwalitatief goed assortiment wijnen. Met bekende namen als Salenteijn, Montes, Paul Roger Champagne en Graham’s Port.”

Bier- en wijnproeverij
Om eenieder kennis te kunnen laten maken met een groot deel van het nieuwe assortiment, organiseert Sander Pardijs vrijdag 4 oktober een grote wijn- en bierproeverij. Dit vindt plaats van 19.30 tot 22.30 uur in de zaal van ‘De Herberg’ in Vorden. “U kunt hier kennis maken met ongeveer 60 van onze nieuwe wijnen, inclusief port en Champagne en rond de 50 nieuwe soorten speciaalbier. Waaronder St Feullien, Cuvee de Trolls, Troubadour en natuurlijk ook veel speciale bokbieren.”
Tevens heeft de slijter de in Ruurlo woonachtige Alain Schepers, groot bierliefhebber, mede-organisator van de Zutphense Bokbierdag, bedenker van het Bronckhorster Abdicatie Bier en auteur van het boek “Een wereld vol Bier” bereid gevonden ons deze avond bij te staan. Tevens zal hij tijdens deze proeverij zijn boek signeren. En dat alles uiteraard onder het genot van een hapje.
Kaarten á 15 euro zijn te verkrijgen bij Slijterij Sander Pardijs (nu nog Mitra Slijterij). Voor meer informatie kunt u ook bellen 0575-554264.
Vanaf woensdag 25 september begint de opruiming van het Mitra-assortiment: ‘hoge kortingen, op is op!’

bron: contact.nl