Geef dit jaar een prachtig Sinterbiercadeau voor maar €24,95!

24 november 2018 om 08:00

Ben je op zoek naar een mooi cadeau voor ’t heerlijk avondje dit jaar? Dan is bij deze jouw zoektocht klaar! De nieuwe Bierista cursus ‘Bier proeven kun je leren!’ is namelijk hét perfecte Sinterbiercadeau!

Sint wist al snel dat hij dit jaar met bier zou scoren. Dat knoopte hij alle pietermannen dan ook strak in de oren.

“De Nederlandse bierliefhebbers willen meer weten over bier. Want het gaat om zoveel meer dan alleen pilsplezier. Dat moeten we hen geven, iets waarbij alles draait om bier beleven. Dan moeten we bij Bierista zijn. Zij geven biercursussen, is dat niet fijn?!”

De Sint en zijn pieten haastten zich naar de Bierista redactie en vroeg om cadeautips, het was tijd voor actie! Want Pilsener, Tripel, Weizen en Saison. Is dat dan waar het allemaal begon?

“Bier drinken kunnen we allemaal, maar bier proeven kun je leren!” zei Bierista Alain. Sint hoefde verder niets meer te horen, hij was meteen fan! Een prachtig cadeau voor iedere liefhebber van bier, zo beleef je samen nog veel meer bierplezier!

Tip van Bierpiet!

Bier proeven kun je leren!

De nieuwe online Bierista biercursus neemt je in 10 delen mee door de wondere wereld van het bier proeven. Je ontdekt hoe je het beste uit jouw glas bier kunt halen en wordt door verschillende brouwers meegenomen tijdens een proefsessie. Zo kun je de Gulpener Korenwolf, Texels Skuumkoppe en iconische bieren als de Westmalle Dubbel, Leffe Blond, Duvel en Guinnes Draught proeven met de brouwer voor je neus. Ze nemen mee op smaaksafari en laten zien en horen hij zij hun eigen bieren proeven.

Natuurlijk leer je meer dan alleen over deze bieren. Na het volgen van deze cursus mag jij jezelf namelijk gecertificeerd bierproever noemen. Het gepersonaliseerde certificaat dat je na het examen in de mail ontvangt, zet dat nog eens extra kracht bij! Als dat geen perfect Sinterbiercadeau is…

Wil jij de cursus ‘Bier proeven kun je leren!’ volgen of is dit voor jou het perfecte Sinterbiercadeau? Ga dan snel door naar de bestelpagina! Op maandag tot en met vrijdag voor 12:00u besteld = morgen in huis.