Automatisch biertappen én contactloos betalen met SimpleTap

12 december 2017 om 09:00

De jonge ondernemers Remco Snoeren en Ivy Kithom zagen een gat in de markt en gingen aan de slag een innovatief bieridee tot uitvoering te brengen: de SimpleTap!

Eigentijds

Remco en Ivy zijn studenten aan Avans Hogeschool in Breda wanneer zij hun bedrijf en innovatieve product SimpleTap op de markt brengen. Ook al studeren de mannen nog, ze willen met hun SimpleTap de markt maar wat graag gaan veroveren. Mensen op een efficiente manier hun eigen bier laten tappen en on-the-spot kunnen laten betalen door middel van snelle, contactloze betalingen. Dynamisch, eigentijds en innovatief!

SimpleTap

Je staat op een festival bij de bar en er lijkt maar geen beweging in de rij te komen, dat kan nog wel eens tot frustratie leiden want hoe lang kan het nou duren een biertje te tappen?! SimpleTap biedt ook hier een mooie oplossing. Op het beeldscherm kies je het aantal bier, er kunnen allerlei bieren op de tap worden aangesloten, je houdt je pinpas voor de betaalautomaat in de tap en jouw glas bier wordt volautomatisch getapt. Nog geen twee minuten verder sta jij dus weer te dansen!

Maar de ondernemers richten zich niet alleen op festivals. De tap is ingesteld zodat iedereen het kan en door het mobiele karakter kan de tap eigenlijk overal naar toe. Na diverse marktonderzoeken verschoof het businessplan meer richting de huisfeesten, borrels en dus festivals.

De toekomst is goudgeel

De heren zien de toekomst zeer positief in en ook gebruikers van de SimpleTap zijn enthousiast. Er wordt ook al internationaal gedacht: “We kiezen voor een zelfstandige eigen toekomst. Dus niet onder de vleugels van een brouwer omdat die zich te veel op het eigen biermerk richt. Wij willen groeien in verhuur en verkoop van SimpleTap en daarbij durven we internationaal te denken. De toekomst zien we goudgekleurd. Inderdaad, als de kleur van een lekker glas bier”, aldus Ivy en Remco.

Bekijk de SimpleTap financieringsvideo van Rabobank Amerstreek hieronder of ontdek meer op de website.

Foto & Video: Rabobank Amerstreek