Schuim #8 is uit, een zomernummer vol blikvangers

7 augustus 2018 om 19:02

Het zomernummer van Schuim is uit. Dit compacte biermagazine staat weer vol lezenswardigheden voor bierliefhebbers, waarbij traditioneel veel aandacht wordt gegeven aan vormgeving en fotografie. Een lekker nummertje voor aan het strand of bij het zwembad.

In deze achtste editie van Schuim siert bierliefhebber Rob Koppes de cover. Hij is gek op tattoos en heeft een heuse beersleeve. Een man met een bijzonder bierverhaal. En achter veel mannen staat een vrouw. Die vrouw achter de brouwer krijgt speciale aandacht in deze editie. En natuurlijk zijn er ook brouwende vrouwen, die zich gesteund weten door een enthousiaste man. Ook die zijn ze bij Schuim niet vergeten.

De Leckere

Veel aandacht ook voor bier in het buitenland. Bier in Nieuw-Zeeland, bier in Estalnd, bier in Austin, Texas; je vindt veel interessante informatie in het magazine. Natuurlijk ook volop aandacht voor al dat moois en lekkers uit eigen land. De redactie ging op bezoek bij De Leckere en dat is altijd goed voor een mooi verhaal.

Het biermagazine Schuim is op een select aantal plekken verkrijgbaar. Online een nummer bestellen of een abonnement nemen is eenvoudig.

Schuim

Beersleeve van Rob Koppes