Rootz Winterbier Festival: meer dan 55 speciaalbieren

8 december 2016 om 14:15

Het Rootz Winterbier Festival staat voor komend weekend op het programma. Op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 december kun je mooie speciaalbieren drinken op het terrein voor Rootz en in Club Rootz aan de Grote Marktstraat in Den Haag.

Op dit terrein, ook wel de Haagse Biertuin genoemd, worden meer dan 55 verschillende winterbieren getapt. Er worden kleine glazen gebruikt, zodat je lekker veel kunt proeven. Het festivalterrein is sfeervol aangekleed met houten chalets en vuurkorven. Er is een barbecue, je kunt poffertjes eten en natuurlijk is er ook een lekker stukje live muziek.

Het Rootz Winterbier Festival begint op vrijdag 9 december om 16.30 uur. Tot 20.00 uur kun je er terecht voor een heuse ‘Vrijdagmiddag Speciaalbier Openlucht Borrel’. Ideaal om met jouw vrienden of collega’s keihard aan het weekend te beginnen!

Op zaterdag en zondag barst het festival in alle hevigheid los. Zaterdag 10 december is het Rootz Winterbier Festival geopend van 13.00 tot 20.00 uur en op zondag 11 december van 13.00 tot 19.00 uur. De entree is vrij. Diverse kleine brouwerijen zijn aanwezig met bijzondere bieren, zoals Raven Bone Hill, Bronckhorster Brewing Company en vele anderen.