Rebel Horeca Groep lanceert eigen bier ‘Rebel Blond’

2 december 2017 om 08:00

Vorig weekend werd in het mooie Grand Café Pakhuis in Leiden het nieuwe bier van de Rebel Horeca Groep gelanceerd. De ondernemers wilden een bier op de markt brengen dat staat voor hun merk en past bij een brede selectie gerechten.

Rebel Blond

De eerste Rebel Blond werd, geheel in stijl, getapt door überRebel Peter Labujère. Met zijn chopper voor de deur en baard in de vlecht vertelt hij vol enthousiasme over het authentieke recept en hoe dat verbogen werd naar een hedendaags recept. Er werd daarvoor contact gelegd met meesterbrouwer Ruud van Moorst van Brouwerij de Eem. Hij brouwde van het authentieke recept uiteindelijk het nieuwe Rebel Blond bier. Het is een bier met citrus en veel kruiden geworden. 5,7% alcohol en ondanks de frisse smaak toch een vol en stevig bier. Soepel, met fruitige aroma’s en een zachte bitterheid.

Rebel Horeca Groep

Met zeven restaurants is de Rebel Horecagroep één van de grootste horecaondernemingen van Nederland. De bekendste zijn ongetwijfeld Eetcafé Einstein en Buddhas langs de Nieuwe Rijn en Pakhuis in de Doelensteeg. In Den Haag kan je denken aan MaMa Kelly!

Nu we het toch over eten hebben.. Ruud vertelt ook wat er nou echt lekker smaakt bij de Rebel Blond!