Pop-up restaurant Het Bierdiner in Heiloo

2 februari 2018 om 08:00

Dat bier booming is hoeven we eigenlijk niet meer te vertellen. Maar ook bier aan tafel wint steeds meer aan populariteit. In de Cultuurkoepel in Heiloo wordt daar nu ruimschoots aandacht aan besteed in het pop-up restaurant Het Bierdiner.

Het Bierdiner

Het Bierdiner is het best te omschrijven als sfeervol, uniek, verrassend en gastvrij. De gehele avond worden je zintuigen zonder twijfel geprikkeld. Zaterdag 17 februari 2018 wordt de Cultuurkoepel in Heiloo omgetoverd tot waar bier- en spijswalhalla. Deze tweede editie van Het Bierdiner staat in het teken van het voorjaarsseizoen. Je kunt rekenen op een complete avond uit met heerlijk eten en mooie bieren. Een avond vol gezelligheid, humor en ontmoetingen. En dat alles verpakt in een 8-gangendiner.

Organisatie

De avond wordt georganiseerd door Frans Ruiter, internationaal gediplomeerd Biersommelier, Naomi Nieuwenhuis, eigenaresse County Home Cooking, en horecaondernemer Bart ten Napel. Samen zetten zij zich in om van deze avond een geslaagd diner te maken. Een plaatje kost €95,- per persoon inclusief dranken.

Voor meer informatie ga je naar deze website.