Pilsjasje is een ode aan het ‘gewone’ Dommelsch pilsje

9 augustus 2018 om 12:02

Doe effe normaal. IPA’s, Stouts, Barrel Aged en New England IPA’s, bij Dommelsch geloven ze het allemaal wel. Niks mis met een ‘gewoon’ Dommelsch pilsje, vinden ze daar. En om dat ‘gewone’ karakter nog eens te onderstrepen, komt het biermerk nu met het Pilsjasje. Zoals een commando een complete overlevingskit in zijn outfit heeft, zo heeft het Pilsjasje alles wat een ‘gewone bierliefhebber’ nodig heeft om onbekommerd te genieten.

Bijna gewoon

Het Pilsjasje is gemaakt van spijkerstof. Geen Mart Visser-ontwerp, ook geen Karl Lagerfeld of Jean-Paul Gaultier, een bijna gewoon spijkerjasje. Het is een bijzonder kledingstuk omdat het een koelvak heeft, waarin je Dommelsch lekker koel blijft. Ook bevat het een flesopener. Best handig, zo zit je nooit meer zonder. En dan heb je ook nog een speciaal zakje voor de borrelnootjes. Hoe mooi wil je het hebben. “Perfect voor lange zomeravonden op het terras of op de camping”, zo vinden ze bij Dommelsch.

Dommelsch 0.0%

De lancering van het Pilsjasje verwijst naar de nieuwe merkuitstraling die het eeuwenoude biermerk onlangs heeft gepresenteerd. Ook alcoholvrije bierdrinkers kunnen het Pilsjasje met trots dragen: Dommelsch heeft haar assortiment sinds kort ook uitgebreid met de Dommelsch 0.0%.

Tegengeluid

Met de strakke merkuitstraling en de introductie van 0.0% richt Dommelsch zich op de bierliefhebber die houdt van authentieke kwaliteitspils. Een duidelijk tegengeluid op alle huidige biertrends in de steeds complexere wereld van (speciaal)bieren.

Verkrijgbaar

Ben jij die ‘gewone bierdrinker’, die het lekker bij een pilsje houdt? Dan kun je met de Dommelsch Pilsjasje een statement maken. Het jasje is voor 30 euro te koop bij Dommelsch.