Een nieuw jasje voor bierklassieker Palm

29 augustus 2017 om 10:12

Nog niet al te lang geleden maakte Bavaria bekend fors te gaan investeren in de welbekende Palm bieren. Naast modernisering van de brouwerij in Steenhuffel zouden verschillende Palm bieren een nieuwe uitstraling krijgen. En het is zover! 

Palm is verfrissend bier met smaak en karakter

Om het brede publiek kennis te laten maken met het nieuwe, maar vertrouwde biermerk Palm is een nieuwe tv-campagne één van de nieuwste aandachtstrekkers. In deze campagne staat ‘Tijd voor iets Ambers’ centraal. De brouwerij laat hiermee zien wat Palm zo bijzonder maakt en welke momenten zich lenen voor een ‘Palmpje’, ook voor nieuwe bierdrinkers! Want Palm past juist bij die momenten waarbij we even ontsnappen aan de alledaagse hectiek en ontspannen met onszelf, vrienden of familie.

De campagne is vanaf deze week te zien in de reclameblokken, maar online kun je de commercial hier vast bekijken!

Swinkels Family Breweries

Swinkels Family Breweries is de overkoepelende organisatie van Bavaria en heeft als onafhankelijke familiebrouwerij een unieke positie op de internationale biermarkt. Al zeven generaties lang wordt dit bedrijf geleid door de familie Swinkels. De brouwerij uit Lieshout werkt nauw samen met trappistenbrouwerij de Koningshoeven en Brouwerij de Molen. Sinds 2015 produceert de brouwerij samen met 8000 lokale aandeelhouders bier in Ethiopië, Habesha genaamd. Sinds mei 2016 is ook Palm onderdeel van deze holding. En doordat het bedrijf beschikt over twee eigen mouterijen is het gehele brouwproces in eigen beheer.

Swinkels is de enige grote brouwer in Nederland die haar bier brouwt met zuiver natuurlijk mineraalwater uit eigen bronnen. Dit kenmerkt de belangrijkste filosofie: een constante hoge kwaliteit van alle bieren. Van de zeven miljoen hectoliter bier die de in Brabant gewortelde organisatie jaarlijks produceert, is zo’n twee derde bestemd voor de buitenlandse markt. En dat is te merken, inmiddels wordt in meer dan honderddertig landen van de bieren van Swinkels Family Breweries genoten!