Palm gaat mee met de trends en lanceert de Palm 0.0!

20 maart 2018 om 08:00

Ook Palm kan niet meer om de veranderende behoefte van de consument heen en geeft toe aan de vraag naar laag alcoholische en alcoholvrije bier. Dat betekent goed nieuws voor de liefhebbers, want nu is er dus ook een verfrissend Amber bier met 0% alcohol maar 100% karakter verkrijgbaar: de Palm 0.0!

Palm 0.0

Palm Belgian Craft Brewers introduceert met Palm 0.0 een verfrissend amber bier met 0% alcohol maar 100% eigen karakter. Met de Palm 0.0 speelt de brouwerij in op de trend van verantwoord alcoholgebruik en komt het de consument tegemoet in de zoektocht naar meer smaak en karakter in het alcoholvrije assortiment. Palm 0.0 is vanaf eind maart verkrijgbaar in de horeca en de supermarkten in België, vanaf eind maart ook is hij ook in de Nederlandse horeca te krijgen.

Knowhow door N.A

De brouwmeesters van Palm kunnen terugkijken op jarenlange ervaring rond het brouwen van hun Palm N.A met minder dan 0,25% alcohol. Het samenbrengen van hun kennis, ervaring en de nieuwste brouwtechnologie heeft het team van Palmbrouwers in staat gesteld om maximaal te gaan voor een volledig alcoholvrije Palm variant.

Alcoholvrije trend

Uit recentelijk onderzoek blijkt dat bierliefhebbers het aanbod alcoholvrij bier echt te beperkt vinden. De belangrijkste reden is dat andere alcoholvrije alternatieven dan bier beter in de smaak vallen. Voor de brouwers van Palm was dit reden genoeg om op deze behoefte in te spelen en een alcoholvrije versie van haar karaktervol amber bier Palm te ontwikkelen. En dat is dus gelukt!

“Wij zijn enorm blij met het resultaat van onze Palm 0.0. We zijn ervan overtuigd dat we met Palm 0.0 aan de behoefte van de consument, die op zoek is naar een alcoholvrijbier met 100 % karakter, voldoen. De zorgvuldig gekozen ingrediënten waaronder onze hop van eigen teelt, het Palm-mout naar eigen receptuur en de toegepaste brouwtechnologie staan borg voor 0 % alcohol, 100 % bier en gegarandeerd 100 % karakter”, aldus brouwmeester Jan De Cock.