Ontdek de gratis Bierista® speedcourses!

30 november 2018 om 08:00

Als bierliefhebber doe je er natuurlijk alles aan om jouw bierkennis constant op peil te houden. En daar helpen wij je graag bij! Als kennismaking met, of uitbreiding van de Bierista® Bieropleiding bieden we daarom gratis speedcourses aan.

In de gratis biercursussen die wij speedcourses noemen, zetten we verschillende brouwerijen en hun bieren in de spotlight. Op een laagdrempelige manier leer je binnen de kortste keren van alles over deze bieren en brouwerijen. Wil je daarna verder? Dan kun je gemakkelijk verder met de cursus ‘Bier proeven kun je leren!’ of de Bierista® Bieropleiding. Zo leer je steeds meer over jouw favoriete gerstenat!

Speedcourse Hertog Jan Abdijbieren

In deze speedcourse staan de abdijbieren van brouwerij Hertog Jan in de spotlight. Ontdek door middel van verhalen, video’s en proefervaringen van de brouwer alles over de Enkel, Dubbel en Tripel van de bierbrouwerij in Arcen. Ook de Hertog Jan Grand Prestige komt aan bod.

  • Ontdek alle ins en outs over deze abdijbieren zonder abdij
  • Je bierkennis uitbreiden vanuit vanuit je luie stoel
  • Test je kennis in de Hertog Jan Speedcourse toets
  • Ontvang een persoonlijk certificaat in de mail!

Speedcourse Leffe Bier & Foodspeedcourses

In deze gratis cursus ontdek je alles over de lekkerste bier- en foodcombinaties van Leffe. Ontdek samen met biersommelier Fiona de Lange en tv-kok Hugo Kennis alles over smaakcombinaties, de lekkerste gerechten en de Leffe bieren. Meld je snel aan en maak kans op een gratis set Bierista proefglazen!

  • Ontdek alles over het combineren van bier- en food
  • Test je kennis in de Leffe Speedcourse toets
  • Ontvang een persoonlijk certificaat in de mail!

Ben jij na deze speedcourses helemaal verkocht en wil je meer? Dan is de biercursus ‘Bier proeven kun je leren!’ of onze uitgebreide Bierista® Bieropleiding echt wat voor jou! We nemen je mee door de wondere bierwereld en leren je proeven als je professionals. Ga je voor de opleiding? Dan ben jij binnen 90 dagen een echte bierexpert, of zoals wij graag zeggen: een echte Meester in Bier!