Nijmeegse Bierfeesten tijdens weekend van Pinksteren

29 mei 2017 om 06:40


De liefhebbers hebben het al tijden met hoofdletters in de agenda staan. De Nijmeegse Bierfeesten op zaterdag 3, zondag 4 en maandag 5 juni. Een mooie gelegenheid om een van de bierigste steden van Nederland te bezoeken. Gezelligheid en smaakvolle bieren gegarandeerd.

De Nijmeegse Bierfeesten worden gehouden in het Valkhofpark. Een superrelaxte omgeving waar je heerlijk kunt genieten van een goed glas bier, gezellig gezelschap en lekkere hapjes geserveerd vanuit diverse foodtrucks. De kids kun je gerust meenemen; voor entertainment wordt gezorgd. De toegang tot het park is gratis.

Eigen festivalbier

Tijdens deze achtste editie heeft de organisatie alle dagen ruim 25 brouwers vastgelegd. Zij presenteren gangbare en minder gangbare speciaalbieren. Daarnaast is er speciaal voor de Nijmeegse Bierfeesten een bier gebrouwen. Dat bier wordt zondag om 16.00 uur officieel gepresenteerd. De belangstelling van brouwers uit het hele land is zo groot, dat de organisatie keuzes heeft moeten maken. Daarbij hebben de lokale brouwerijen toch altijd een streepje voor. Natuurlijk kun je veel bieren verwachten met een Nijmeegse tongval, onder andere van Stadsbrouwerij De Hemel en van Oersoep.

Starterspakket

Online kun je alvast je starterspakket kopen. Dan hoef je straks niet in de rij te gaan staan en kun je gelijk beginnen met proeven. Starterspakketten zijn te koop voor € 20 euro (5 munten, een glas, bierkaart en een toiletstempel) en € 35 euro (10 munten, een glas, bierkaart en een toiletstempel)

Openingstijden

Zaterdag 3 juni 14.00 – 22.00
Zondag 4 juni 14.00 – 22.00
Maandag 5 juni 14.00 – 20.00 uur