Bekendmaking Nederlandse Favoriete Bierlijst 2018

25 november 2018 om 08:00

Zondag 25 november is de Nederlandse Favoriete Bierlijst 2018 gepresenteerd. Deze bierlijst is samengesteld door Bert Kuperus van De Bierconnaisseurs en biedt de Nederlandse bierconsument een mooie handleiding in het ontdekken van Nederlandse bieren.

Een mooi initiatief

Bert Kuperus is een welbekende, gepassioneerde liefhebber van onze wondere bierwereld én initiatiefnemer achter De Bierconnaisseurs. Hij heeft deze club in 2015 opgericht omdat hij speciaalbier wil promoten op een boven de middelmaat uitstekende manier. Sinds een aantal jaar publiceren De Bierconnaisseurs de Nederlandse Favoriete Bierlijst. Een lijst van mooie Nederlandse bieren samengesteld uit inbreng van bierliefhebbers, bierkenners en biersommeliers.

Dit jaar bestaat de lijst uit 31 bieren geselecteerd door bekende biernamen en grote bierliefhebbers. Deze mensen worden door Bert persoonlijk uitgenodigd om hun favoriete bier voor te stellen en te beschrijven waarom dit hun favoriete Nederlandse bier is. Een mooi initiatief, zonder commerciële bijbedoelingen, die de Nederlandse bierconsument een indruk geeft van de meest smaakvolle bieren in ons land.

Nederlandse Favoriete Bierlijst