De Muifelbrouwerij uit Oss gaat na 10 jaar uitbreiden!

19 januari 2018 om 08:00

Na in 2017 haar tienjarig jubileum te hebben gevierd, is het komende februari tijd om te beginnen aan de uitbreidingen van de Muifelbrouwerij in het Brabantse Oss. De aftrap van de crowdfundingsactie is het startschot voor een vernieuwde, eigen weg, voor de Muifelbrouwerij.

Investeerdersdag

Na jaren te hebben gebrouwen in de ketels van andere brouwerijen, vind eigenaar Martin Ostendorf het tijd voor een eigen brouwinstallatie. Door middel van een crowdfundingscampagne zullen externe financiers worden aangetrokken om een aandeel in de brouwerij te kopen en zo de verbouwing te bekostigen. De campagne gaat live op zaterdag 3 februari 2018. Op deze dga zal er ook een Open dag/Investeerders dag worden georganiseerd bij het pand van de Muifelbrouwerij aan de Vikingenweg 5 in Oss.

Tussen 12:00 en 17:00 is iedereen welkom om smaakvol bier van de Muifelbrouwerij te komen drinken en informatie op te doen over de investeringsmogelijkheden. Er wordt deze dag natuurlijk ook live gebrouwen en Martin zal vol passie vertellen over zijn plannen en ervaringen. Voor de kinderen is er een springkussen aanwezig en de toegang is gratis

Muifelbrouwerij

De Muifelbrouwerij is sinds 2007 gevestigd in Oss, Noord-Brabant. De brouwerij heeft als missie het ontwikkelen, produceren en verkopen van smakelijke en bijzondere craftbieren. De naam van de brouwerij komt van een samentrekking van Megen en Duivel. De huurbrouwerij is in 2002 in het stadje Megen geboren als hobbybrouwerij waar een Duvel-achtig bier al snel door het leven ging als een ‘Muifel’. Het logo van de brouwerij is dan ook geinspireerd op één van de Megense karakteristieke gevels.

Bij de Muifelbrouwerij is ook een sfeervol proeflokaal ingericht. Hier kun je genieten van de bijzonder Muifelbieren en een praatje maken met de brouwers. Verser krijg je het dus bijna niet!

Ben je geïnteresseerd geraakt in een aandeel in deze brouwerij? Blijf dan op de hoogte via Facebook!