Nieuw bier van de Muifelbrouwerij op de Nederlandse Brouwerijdagen!

25 mei 2018 om 08:00

Tijdens de Week van het Nederlandse Bier openen een hoop Nederlandse brouwerijen hun deuren voor geïnteresseerden. Je krijgt zo een uniek kijkje in de ketels! Ook de Muifelbrouwerij uit Oss sluit zich aan bij dit bierplezier en gaat nog net een stapje verder. In het weekend van 2 en 3 juni lanceren zij namelijk ook een gloednieuw Muifelbier!

Nederlandse Brouwerijdagen

Gedurende de Week van het Nederlandse Bier, dit jaar van 24 mei t/m 3 juni, kan Nederland kennismaken met de diversiteit van bier tijdens tientallen activiteiten door het hele land. Onderdeel hiervan zijn ook de Nederlandse Brouwerijdagen, van 1 t/m 3 juni, waar brouwerijen uit heel het land aan meedoen. Op 2 en 3 juni 2018 opent Muifelbrouwerij uit Oss de deuren voor het publiek tijdens de Nederlandse Brouwerijdagen, in het kader van de Week van het Nederlandse Bier. Bierliefhebbers zijn deze dagen van harte welkom om de biergeheimen te ontdekken van onder andere de Muifelbrouwerij waar in dit weekeinde dus ook een nieuw Muifelbier wordt gepresenteerd.

Spectaculair kijkje in de keuken

Martin Ostendorf van Muifelbrouwerij: “Op onze open dagen laten we bierliefhebbers toe op onze locatie, die normaal niet publiek toegankelijk is. Bierliefhebbers kunnen tijdens de Nederlandse Brouwerijdagen het verhaal achter onze brouwerij en de bieren ontdekken. We laten zien met welke ingrediënten ons bier wordt gemaakt en hoe wij dagelijks de bieren brouwen. Natuurlijk vertel ik ook iets meer over hoe ik nu tot de ontwikkeling van een nieuw bier kom en krijgt iedereen uitgebreid de gelegenheid om onze bieren te proeven. Wij maken dit weekeinde extra bijzonder door op onze eigen locatie een gloednieuw Muifelbier te presenteren. De Week van het Nederlandse Bier is een prachtig initiatief om aan heel Nederland te laten zien hoe rijk onze biercultuur is!”

Over Muifelbrouwerij

De Osse trots Muifelbrouwerij bestaat ondertussen 11 jaar en ondanks dat zij al meer dan 16 biersoorten brouwen, wordt dit weekeinde wederom een gloednieuw Muifelbier gepresenteerd. Ga op 2 en 3 juni eens langs in Oss en geniet van de gezelligheid, de live brouwsessies en proef onze prijswinnende bieren zoals Zuster Agatha en D’n Ossebock!

Wil je meer weten over de Week van Nederlandse bier? Klik dan hier door naar ons artikel over 10 dagen bierplezier tijdens de Week van het Nederlandse Bier!