Mitra Bier Xperience bij Hans & Hans in Oirschot

17 november 2017 om 09:00

De keuze voor bier lijkt zo eenvoudig, maar ieder glas bier heeft zijn eigen karakteristieke kleur, geur en smaak. Bier drinken is een belevenis! En dat merk je bij Mitra Hans & Hans in Oirschot. 

Bier Xperience

Als je bedenkt dat alleen al het assortiment van Mitra uit meer dan 350 verschillende soorten speciaalbier bestaat, dan is de keuze indrukwekkend en daardoor wel eens lastig. Er komt dus heel wat bij kijken als het gaat om het kiezen van het juiste bier.

Daarom maakt Mitra het mogelijk met kenners in de wereld voor bierfijnproevers te stappen. Tijdens de Bier Xperience, die over het hele lang plaatsvinden, kun je 3 uur lang genieten van de lekkerste, niet alledaagse speciaalbieren. Tevens kun je door verschillende foodpairings ervaren wat de verschillende gerechtcombinaties doen met de smaak van het speciaalbier of andersom. Het is tijdens de Bier Xperience ook mogelijkheid om jouw favoriet(en) direct te bestellen met een aantrekkelijke korting.

Mitra Hans & Hans

Bij Mitra Hans & Hans in Oirschot ben je aan het juiste adres voor enthousiast bieradvies en kennis over speciaalbier en andere alcoholische dranken. De heren staan klaar wanneer het nodig is en lopen graag een stapje harder om jou met een glimlach, en passende dranken de deur uit te zien lopen. Mitra Hans & Hans verzorgt het bierfestival ook dit keer weer tot in de puntjes! Van 14.00 tot 17.00u ben je van harte welkom bij Cultureel Centrum De Enck in Oirschot. Ook de winkel is, net zoals iedere zondag, de gehele dag geopend.

Tijdens de Bier Experience in Oirschot op zondag 10 december proef je bieren van meer dan 20 brouwerijen uit binnen- en buitenland. Zo’n 100 tot 120 bieren wachten op jouw smaak en mening! Natuurlijk wordt er voor bijpassende foodpairing gezorgd en wordt de ambiance compleet gemaakt met muzikaal entertainment.

Toegang voor dit event is vanaf 18 jaar en een ticket kost €20,- in de voorverkoop in de winkel of via de website. Met een ticket ontvangt u een proefglas, toegang tot het event en kunt u 3 uur lang onbeperkt bier proeven.

Winactie

Bierista mag 3 x 2 tickets voor de Bier Xperience in Oirschot weggeven! Wat je daar precies voor moet doen? Dat gaan we je nu vertellen:

  1. Ga naar Bierista en like de Facebookpagina;
  2. Ga naar Mitra Hans & Hans en like de Facebookpagina;
  3. Like & deel het Facebookbericht over dit event (datum: zaterdag 18 november) op jouw eigen tijdlijn;
  4. Reageer onder het Facebookbericht met jouw leukste, grappigste, gekste, meest bijzondere Bier Xperience.

Je maakt alleen kans op de tickets als je deze 4 stappen hebt doorlopen. Je kan reageren met tekst, foto’s of video’s. De leukste reacties maken kans om te winnen. De winnaars maken we donderdag 30 november bekend!