Michael Jackson – Beer Hunter: The Movie (full movie)

29 maart 2017 om 00:19

Michael Jackson is een legende. Iedere bierliefhebber met enige kennis van de geschiedenis zal dat beamen. Overbodig te zeggen dat we het op deze plaats niet hebben over The King of Pop, maar over Michael Jackson The Beer Hunter.

Michael Jackson heeft ervoor gezorgd dat bier serieus genomen werd. De Britse journalist beschikte over een fenomale kennis en bracht dat op een begrijpelijke manier onder woorden. Hij schreef standaardwerken, die na al die jaren nog steeds actueel zijn.

Wandelende bierencyclopdie

De bierschrijver reisde de hele wereld over. Behalve een enorme liefde en passie voor bier was hij ook gek op whiskey. Deze voorliefdes droegen er toe bij dat hij veel te vroeg op 65-jarige leeftijd overleed, inmiddels al weer bijna tien jaar geleden op 30 augustus 2007.

Vele prijzen en awards mocht Michael voor zijn werk in ontvangst nemen. Over de hele wereld was de wandelende bierencyclopdie een graag geziene gast. Niet gek dat hij posthuum zijn eigen film kreeg.

Bekijk de film

Deze film Beer Hunter: The Movie kun je hier in zijn geheel bekijken. De film duurt 1 uur en ruim 42 minuten. Het is alleszins de moeite waard. Ga er maar voor zitten en zorg ervoor dat je een goed glas bier bij de hand hebt.

The Craft Beer Revolution