Met VandeStreek bier aan tafel in brouwerij in aanbouw

21 december 2016 om 10:38

Ronald en Sander van de Streek (vandeStreek bier) organiseren samen met Raoul Witteman van C’est Ça een vier-gangen bierdiner op de nieuwe brouwlocatie van vandeStreek bier. Beide hebben vorig jaar succesvol een bierdiner gedaan in het restaurant van Raoul. De deuren van de brouwerij gaan voor het eerst open op 30 december.

De nieuwe brouwerij van de broers van de Streek komt op industrieterrein Overvecht in Utrecht. Met de nieuwe brouwvloer er net in, maar nog vóór de ketels komen is er ruimte genoeg voor een gaaf diner.

Lege loods

Raoul heeft al op diverse locaties gekookt met zijn C’est Ça concept – eten wat de pot schaft. De broeders hebben onlangs een loods gehuurd om hun eigen brouwerij te verwezenlijken. De ondernemers hadden al snel antwoord op de vraag; Wat kun je nou het beste doen met een lege loods?

Bieren uit barrels

Tijdens de avond kookt Raoul en het C’est Ca team een viergangen menu met hierin aandacht voor passende combinatie tussen de spijzen en de bieren. De brouwers experimenteren regelmatig met eigenwijze biersoorten en ook deze avond zullen er nieuwe houten barrels (vaten waar bier op ligt te vergisten) worden aangebroken.

Reserveren kan hier.