Maallust, welcome to the family!

11 maart 2017 om 14:30

Welcome to the family. Dat heeft de familie Swinkels vast gedacht toen de handtekening onder het contract met bierbrouwerij Maallust uit Veenhuizen werd gezet. Nee, het betreft hier geen ovename of gedeeltelijke overname. Het gaat om een samenwerking op het het gebied van distributie.

Bavaria zegsvrouw Rinske van den Bos zegt over deze deal het volgende: “Maallust is een samenwerking aangegaan met Bavaria. We zien Maallust als een sterke speler in de markt en als goede samenwerkingspartner voor de lange termijn. Als een van de oudste familiebedrijven in Nederland hechten wij net als zij veel waarde aan historie, kwaliteit en bier met een goed verhaal!”

“De samenwerking heeft betrekking op, verkoop en distributie. Maallust krijgt de beschikking over het distributiekanaal van Bavaria. Dit betekent onder andere dat de horecasector nu veel beter toegankelijk wordt voor Maallust. Voor Bavaria betekent de samenwerking dat we een mooi bier van uitstekende kwaliteit kunnen toevoegen aan ons portfolio van bieren en natuurlijk biedt het een sterke ingang in Noord Nederland. Kortom, een mooie ontwikkeling gericht op een mooie toekomst, voor beide brouwerijen.”