Long Blond Animal in vloeibare vorm met schuim

14 november 2018 om 20:45

Long Blond Animal kennen we als de grote hit van de Golden Earring. Maar wat nou als je zanger Barry Hay en bierbrouwer Kees Bubberman samen aan tafel zet. Het eerste idee was een duet. Maar de zangkwaliteiten van Kees lieten nogal te wensen over. Dus werd er een bier gebrouwen. En wat voor één; een Long Blond Animal!

De Long Blond Animal is een blond bier gebrouwen met Belgische gist en koriander. Daarmee was het verhaal niet klaar, want Brouwerij Kees! geeft altijd zijn eigen draai aan zijn bieren. Dit bier kreeg een fijne hoppige afdronk mee.

In blik

Long Blond Animal kennen we ook als It’s a Blond van de Middelburgse brouwer. Long Blond Animal is vooral speciaal vanwege de naam en vanwege de verpakking. Het bier is afgevuld in blik met een opvallend ontwerp. In totaal verschijnen er acht verschillende kleuren blikjes. Leuk voor de verzamelaars.

Verkrijgbaar

Long Blond Animal heeft 6% alcohol en is lichtzoet, fris en heeft, zoals gezegd een hoppige afdronk. Het bier is onder meer verkrijgbaar bij Van Bieren.