Schrijf je in voor de 7e Lentebierwandeling in Leiden!

26 maart 2018 om 08:00

Zondag 22 april wordt in Leiden voor de zevende keer een Lentebierwandeling georganiseerd. Tijdens deze gezellige wandeling door de Leidse binnenstad ontdek je unieke Lentebieren van kleine Nederlandse brouwerijen. 

Historische binnenstad

Het samenwerkingsverband Bierwandeling.nl organiseert op zondag 22 april 2018 weer de Lentebierwandeling Leiden. De Lentebierwandeling is een wandeltocht door de historische Leidse binnenstad waarbij je als deelnemer zes Lentebieren van kleine Nederlandse brouwerijen in zes verschillende cafés proeft. Tijdens de aantrekkelijke route langs authentieke cafés met bijzondere Lentebieren kun je je geluk op als bierliefhebbers.

Nederlands lentebier

Sommige bieren die je tijdens de wandeling voorgeschoteld krijgt zijn nog nooit eerder uitgebracht en beleven op deze dag hun première. De bierwandeling is bedoeld als promotie van het Nederlands bier van kleine Nederlandse brouwerijen. De bieren worden geserveerd met een bijpassend hapje. De wandeling gaat in twee vaste routes door de historische binnenstad van Leiden langs zes van de twaalf deelnemende cafés. In het eerste café ontvang je als deelnemer een deelnemerspakket en ligt er nog een leuke attentie op je te wachten. Na afloop krijgen de deelnemers een oorkonde uitgereikt. Het speciale bierglas mag de deelnemer mee naar huis nemen. De Lentebierwandeling start om 14.00 uur en eindigt als je de complete route hebt afgelegd, reken op uiterlijk 19.00 uur.

Deelnemen

Deelname bedraagt € 29,50 p.p. Je ontvangt dan een bierwandeling glas, zes lentebieren met een bijpassend hapje, een routebeschrijving, een oorkonde en nog een kleine verrassing. Meer informatie en inschrijven: doe je via deze website. Inschrijven kan online tot woensdag 27 april 2016 of vanaf 2 april 2016 bij diverse slijterijen in de regio.