Maak kennis met Kordaat Premium Pilsener van de Lidl

24 oktober 2018 om 08:15

Wie graag vanaf de bank een televisieshowtje op de commerciële zenders bekijkt, heeft zonder twijfel de commercial van Kordaat Bier voorbij zien komen. Bier voor de kordate mannen en vrouwen van ons land. We stellen je even voor aan de nieuwe pilsener van Lidl!

Er is een nieuw verfrissend bier verkrijgbaar: Kordaat. Kordaat Premium Pilsener is verkrijgbaar bij supermarktketen Lidl en is de vervanger van het jarenlang verkochte Argus Pilsener. Lidl richt zich met de vernieuwing van het biermerk op een nieuwe, vrij specifieke doelgroep.

Uit de commercial wordt behoorlijk duidelijk dat zij (vooral) de mannen van Nederland aan willen spreken, en toch worden ook de kordate Nederlandse vrouwen niet buitengesloten. Staan zij in de volgende commercial centraal? Daar zijn wij dan wel weer benieuwd naar. Bier is toch echt voor iedereen!

Bier van Lidl

Lidl is de afgelopen tijd keihard bezig het bieraanbod in de supermarkt op niveau te brengen. Natuurlijk kun je hier al terecht voor een smaakvol Gerardus bier zoals de WitBlond, DubbelTripelIndia Pale en natuurlijk het Gerardus Winterbier. Ook kun je tegenwoordig vrijwel iedere maand een bijzonder craftbier in je mandje stoppen, zowel van nationale als internationale bodem. Deze laatste zijn vaak toch eenmalige of tijdelijke acties, maar het ziet er naar uit dat het vaste assortiment een aantal van deze smaakvolle bieren blijft behouden.

En sinds oktober 2018 dus de aanvulling van Kordaat Premium Pilsener. Met dit pils brengt Lidl Nederland een smaakvol en toegankelijk nieuw bier op de markt, dat moet gaan concurreren met huisbieren zoals bijvoorbeeld Brouwers Pilsener van Albert Heijn. Wij zijn dan ook heel nieuwsgierig of er meer Kordaat bieren volgen!

Voor de kordate mens

Het bier wordt in Nederland gebrouwen, al houdt men de ketels waar het bier in gebrouwen wordt liever voor zichzelf. Ook daar is bij Albert Heijn’s Brouwers sprake van. En dat respecteren we, ook al hebben we wel onze vermoedens!

Kordaat Premium Pilsener wordt gebrouwen met natuurzuiver water uit de Eiffel en krijgt zijn kleur, geur en smaak natuurlijk van de toegevoegde mouten en hop. Het is een soepel en subtiel bier met 4,8% alcohol, een verfrissend karakter en een smakelijk bittertje in de afdronk. “Kordaat is voor de daadkrachtige man of vrouw die beloond mag worden omdat ze onmisbaar zijn. Een echt oer-Hollands pils”, aldus de brouwer. Voor een krat Kordaat Premium Pilsener betaal je nu €6,49 excl. statiegeld.

Heb jij de Kordaat Premium Pilsener al geproefd? Als gediplomeerd Bierista kun je de pilsener hier reviewen!

Als bierliefhebber komt de commercial je vast en zeker bekend voor, want herinneren we ons de Oedipus Mannenliefde campagne in samenwerking met De Speld nog? Ook daar werden de mannelijke inwoners van ons land eens even volop in de spotlights gezet. Toch is ook Oedipus Mannenliefde bier voor iedereen!