Kompaan Bier opent Beer Bar aan de Binckhorsthaven in Den Haag

21 augustus 2015 om 11:49

Den Haag is een bruisende stad. Jeroen van Ditmarsch en Jasper Langbroek van Kompaan Bier vonden het nog niet bruisend genoeg. Reden waarom zij middels crowdfunding geld aantrokken voor een eigen Beer Bar en Brouwerij. Deel 1, de Beer Bar, is met een spetterend feest geopend. Het is een kwestie van tijd voordat de Kompanen hun bieren brouwen in de Hofstad.

Zeecontainers vol bier

Aan de Saturnusstraat 55 aan de Binckhorsthaven in Den Haag is op donderdag 20 augustus de Beer Bar officieel geopend. Vol trots toonden Jasper en Jeroen hun onderkomen, waar liefhebbers vanaf nu Kompaan bier kunnen drinken eventueel met een lekker hapje erbij. De Beer Bar is ingericht met zeecontainers, die zorgen voor een geheel eigen sfeer.

Twintig tapkranen steken fier uit de wand van een rode container. Op tap niet alleen bieren van Kompaan zelf, maar ook andere craft bieren, zoals van Het Uiltje.  In een andere container is een complete keuken met rookoven ingericht. In deze bijzondere oven kunnen gerechten worden gerookt, maar ook moutsoorten.

Brouwerij in aanbouw

Kompaan brouwt zijn bier nu nog in Duitsland. Vanaf de start van Kompaan dromen Jasper en Jeroen al van een eigen brouwerij in hun eigen Den Haag. Die droom wordt nu werkelijkheid dankzij crowdfunding. In korte tijd werd door 226 investeerders 150.000 euro bijeengebracht. Met dat geld is de Beer Bar gerealiseerd en de bezoekers kunnen zien dat er hard wordt gewerkt om de brouwerij zo snel mogelijk up & running te krijgen.

Ondernemersgeest

Tijdens de opening van de Beer Bar kwamen familie en de crowdfunders een kijkje nemen. Vol enthousiasme vertelden de bezoekers elkaar over hun relatie met Kompaan. De trots op de stad Den Haag, de smaakvolle bieren en de passie en ondernemersgeest van Jasper en Jeroen waren de meest gehoorde redenen om te investeren in dit bieravontuur.

Kompaan Beer Bar

Kompaan Beer Bar is gevestigd aan de Saturnusstraat 55 in Den Haag. Dit is aan de Binckhorsthaven. De Beer Bar is geopend van donderdag tot en met zondag van 15.00 tot 22.00 uur.