Kompaan & Beerwulf brengen een ode aan de vader!

31 mei 2018 om 08:00

Met Vaderdag voor de deur was het natuurlijk maar wachten tot er een nieuw bier voor de allerliefste mannen van de wereld werd uitgebracht. Kompaan en Beerwulf hebben dat prachtig gedaan door een ode aan de vader te brengen met de nieuwe Kompaan Mentor.

Lancering in Den Haag

Tijdens de opening van de Week van het Nederlandse Bier in de Grote Kerk in Den Haag werd het bier voor het eerst aan het publiek gepresenteerd. Donderdag 24 mei werd het bier vanaf 19:00u getapt bij de bar van Kompaan en stond de Beerwulf delegatie enthousiaste liefhebbers op te wachten, om het bier met hen te proeven. De online biershop sloeg voor dit bier de handen ineen met de Haagse bierbrouwerij, om speciaal voor vaderdag een bijzonder bier uit te brengen.

Kompaan Mentor

En dat is gelukt! Kompaan Mentor is een Pale Ale geworden met 5,4% alcohol. Het bier is lekker gehopt en dat blijft ook goed hangen na het drinken van dit bier. Mooie fruitige aroma’s en smaken van citrus en sinaasappel geven vorm aan deze Pale Ale. Hier doe je iedere vader zonder twijfel een plezier mee!

Zoals gezegd is de Kompaan Mentor gebrouwen als ode aan de vader, ieders eerste mentor in het leven. Voor vele mensen de onoverwinnelijke nummer 1 in het leven en een beschermengel tot hij niet meer kan. Dat is dan ook precies waarom zij dit bier zo gebrouwen hebben: stevig, smaakvol en om goed van te genieten.

Beerwulf

In de aanloop naar Vaderdag lanceert Beerwulf natuurlijk een passende campagne. Er zijn verschillende bierpacks samengesteld die passen bij de persoon. Allemaal in de vorm van een gereedschapskist, maar dan met lekkere ingrediënten. Er zijn drie varianten verkrijgbaar, en natuurlijk allemaal met de Kompaan Mentor daarin.

Niet alleen deze bierpacks zijn natuurlijk een heerlijke vaderdagverrassing. Ook de Bierista Bieropleiding is een cadeau waarmee jij jouw vader kunt verrassen! Een presentje voor het leven, wie wil dat nou niet! Check hier meer over de Bierista Bieropleiding Vaderdagsactie.