Kom ontdekken op The Amsterdam Beerfair

14 september 2016 om 20:13

Het marineterrein in hartje Amsterdam is in het weekend van 16 tot en met 18 september het toneel van de eerste editie van The Amsterdam Beerfair (TAB). Op dit internationale bierfestival staat ontdekken centraal.

Bekende én onbekende brouwers uit binnen- en buitenland komen bij elkaar om bezoekers te laten genieten van bijzondere bieren. Het is bovendien dé kans om te ontdekken wat zich achter de muren van het voormalige marinecomplex allemaal afspeelt.

Live bier brouwen

Behalve bijzondere brouwers, zoals Anchor Brewing uit de VS en White Pony uit Italië, maakt de chef van Pension Homeland een menu met bier-spijs combinaties en wordt het hele weekend live bier gebrouwen. Vanzelfsprekend is er ook muziek.

Over het terrein

De poorten van het marineterrein zijn ruim 360 jaar gesloten en bewaakt geweest. De marine trekt zich nu geleidelijk terug van het terrein en steeds meer mensen weten de weg te vinden naar deze groene plek midden in de stad. Het hart van het marineterrein wordt gevormd door Pension Homeland, de voormalige officiersmess. Pension Homeland is de thuisbasis van de Homeland Brewery.

The Amsterdam Beerfair wordt georganiseerd door de stichting Homeland Brew Fair.