Jongens van de Wit op zoek naar euro’s

18 oktober 2016 om 18:52

Jongens van de Wit is de droom van Erwin de Wit en Aafje Gommers. Zij willen een stadsbrouwerij met café starten in Den Bosch. Om te beginnen hebben ze 80.000 euro nodig en daarom is een crowdfundingscampagne gestart.

Het ondernemersduo was tot 1992 eigenaar van biercafé Anders. Daarna bekwaamde Edwin zich in het verkopen van bier voor Grolsch. Aafje bleef ook in het bier. Zij maakte naam als schrijfster van gerechten in combinatie met speciaalbier.

Jongens van de Wit

Soms kruipt het bloed daar waar het niet gaan kan. Daarom storten Erwin en Aafje zich op een nieuw horeca-avontuur. Aan de westkant van het Centraal Station Den Bosch hebben ze hun oog laten vallen op een pand waar de Stadsbrouwerij en -café Jongens van de Wit gevestigd gaat worden.

Negen speciaalbieren

In de Stadsbrouwerij worden straks negen bieren gebrouwen. Deze speciaalbieren worden uiteraard geschonken in het eigen café, maar zijn ook op fles, blik en fust verkrijgbaar in de wijde regio.

Investeren

Om te kunnen starten hebben Aafje en Erwin 80.000 euro nodig. Gezien de voortvarende start van de campagne moet dat lukken. Met 160.000 euro kunnen ze hun droom helemaal verwezenlijken. Bekijk de video en wellicht loop jij wel warm om mee te investeren in de Stadsbrouwerij in Den Bosch.

Hier vind je alles over de crowdfuncingscampagne.