Beerwulf laat je genieten van kakelverse IPA’s

10 januari 2019 om 07:00

Soms kom je dingen tegen, die je bijna laten huilen van geluk. Deze week sprongen mij de tranen in de ogen door een bericht bij Beerwulf.com. Daar hebben ze een actie met verse IPA’s. En vers is ook vers … kakelvers. Deze vier bieren in kwestie zijn afgevuld in de eerste week van het nieuwe jaar en na waren van de twee week al te bestellen. Een feest voor de liefhebber van IPA.

Beerwulf heeft afspraken gemaakt met vier verschillende brouwers om in dezelfde week hun IPA af te vullen. Het gaat om de Kompaan Handlanger, Het Uiltje Moose on the Loose, Oedipus Gaia en Bulldog van Frontaal. Deze bieren zijn los te bestellen en als speciaal Fresh IPA-pack.

Waarom moet een IPA vers zijn?

Vers in het glas! Hoera!

Voor de ware liefhebber gaat er dus niks boven een kakelverse India Pale Ale. Gelukkig worden steeds meer bierverkopers zich daarvan bewust. Ze etaleren hun bier niet meer achter de etalageruit, waar in de loop van de middag de zon op komt te staan. Steeds meer goede bierverkopers zetten de kwetsbare bieren in gekoelde schappen. Hoe lovenswaardig is het initiatief van Beerwulf.com om met brouwers afspraken te maken dat er heerlijke verse bieren kunnen worden aangeboden. Binnen slechts enkele dagen uit de tanks bij de bierliefhebber in het glas. Hoera!