House of Bird van Bird Brewery krijgt steeds meer vorm!

19 december 2018 om 08:00

De ontwikkelingen rondom het proeflokaal House of Bird van Bird Brewery zijn volop gaande! De crowdfunding loopt bijna op zijn einde en het streefbedrag is bijna binnen. Nog heel even en dan weten we of het proeflokaal ook daadwerkelijk open kan gaan. De plannen en invulling daarvan krijgen in ieder geval steeds meer vorm!

Dat Bird Brewery keihard aan het werk is om de House of Bird-droom werkelijkheid te maken, kan je bijna niet ontgaan zijn. De Amsterdamse brouwers zijn volop aanwezig in de media en knallen het ene nieuwsbericht na het andere de wereld in. Supergaaf om brouwers zo bezig te zien hun doelen te verwezelijken! Het nieuws dat de oud-bedrijfsleider van sterrentoko De Nederlanden maakt het plaatje compleet. Bij House of Bird ga je zonder twijfel volop genieten van de bierbelevenis die zij daar neer gaan zetten.

Horecapartner

Teun IJff is de nieuwe horecapartner van Bird Brewery. In het gloednieuwe proeflokaal dat volgend jaar in het Diemerbos zijn deuren opent, heeft Teun de dagelijkse leiding. Met zijn jarenlange ervaring in verschillende functies bij diverse (sterren) horecagelegenheden is dit de perfecte match voor House of Bird van Bird Brewery.

Als goede bekende van de brouwers is Teun ook van dichtbij betrokken geweest bij de start van Bird Brewery. Dit maakt hem natuurlijk zeer geschikt nu de vertaling naar House of Bird te maken. Teun is dan ook een groot fan: “Ik ben fan van de bieren, de marketing en de uitstraling van Bird Brewery. Ik vind het fantastisch om hier nu zelf actief mee aan de slag te gaan!”

De oprichters van Bird Brewery zijn al net zo enthousiast. “Teun brengt veel kennis mee. Hoewel we geen sterren ambiëren is het fijn dat hij deze kennis bij zich heeft. Service, kwaliteit en goed personeel zijn zaken waar we namelijk wel  hoog op inzetten! We hebben alle vertrouwen dat Teun de ideeën voor House of Bird perfect weet te vertalen”, aldus Ralf van Bemmel.

Laatste loodjes

House of Bird gaat alleen open wanneer de crowdfunding volledig wordt behaald. De teller is net over de €400.000 en moet voor 31 december op €500.000 staan. Je hebt dus nog maar heel even om jouw investering te doen!

Ga naar de crowdfunding op CrowdAboutNow en doe mee!

House of Bird tekening