Tweede editie van Hop in ’t Slot komt er aan!

2 februari 2018 om 08:00

Na de succesvolle eerste editie van Hop in ’t Slot keert het bierfestival ook dit voorjaar weer terug naar het landgoed van Slot Doddendael in Ewijk. Zaterdag 14 en zondag 15 april ben je hier aan het juiste adres voor een ambachtelijk bierweekend.

Hop in ’t Slot

Slot Doddendael is een middeleeuws kasteeltje, gelegen in het mooie Land van Maas en Waal, nabij Nijmegen in Gelderland. De perfecte locatie voor het bierfestival Hop in ’t Slot. Ook deze tweede editie presenteren nationale en internationale bierbrouwerijen hun bieren aan de bezoekers. Van 13:00 tot 20:00u staan de brouwers klaar met hun bieren en kun je op het terrein allerlei activiteiten ondernemen.

Het beloofd een mooie line-up te worden van zowel bierbrouwerijen uit eigen land als brouwerijen uit het buitenland. De brouwerijen presenteren zich in de boomgaarden en op de binnenplaats van het slot, tevens zal er een diversiteit aan foodtrucks aanwezig zijn. Ook dit jaar zal er op beide dagen weer live entertainment aanwezig zijn in de boomgaarden en worden er kookworkshops geven in “koken met bier”.

Bier & Food

Op zondag 15 april zal tevens Europa’s beste en grootste kaasaffineur, Frederic van Tricht uit Antwerpen, aanwezig zijn. Hij zal een kaas & bier workshop verzorgen waarbij er verschillende kazen in combinatie met verschillende soorten bier worden geproefd.

In samenwerking met bierproeven.nu zal Ivo Thijssen op beide dagen als biersommelier een 5-gangen diner in de brasserie van het slot begeleiden. De plaatsen voor dit exclusieve diner zijn beperkt dus wees snel met reserveren. Dit diner, inclusief 5 verschillende bieren, zal geserveerd worden vanaf 19:00u in de brasserie en kost € 57,50 per persoon.

Voor meer informatie over de bereikbaarheid kijk je op de website van het event.

[Afbeelding: Facebook Hop in ’t Slot]