Het is #Beershirtweek

22 oktober 2016 om 19:58

Wist je het al? Het is BeerShirtWeek! Van zaterdag 22 tot en met zondag 30 oktober hoef je je liefde voor speciaalbier niet onder stoelen of banken te steken. Trek een hip maar vooral hoppig en bierig T-shirt aan en post een selfie op social media met de hashtag #Beershirtweek.

Bierliefhebber – zeg maar gerust BeerGeek – Taco Zuidema is initiatiefnemer. “Beershirtweek is een initiatief om de liefde voor speciaalbier en hun brouwers te laten zien. Door het delen van dezelfde passie ontstaat er een community-gevoel. De Beershirtweek is niet meer en minder dan dat. Er zitten geen commerciële bedoelingen achter”, legt Zuidema (zie foto) uit.

Bij Bob van Dijk van ontwerpstudio B71 ligt dat net even iets anders. Hij ontwerpt en verkoopt T-shirts. Hij heeft er wel belang bij. Echter, de mensen die Bob kennen, weten dat hij het vooral doet vanuit de liefde voor de speciaalbieren en hun scheppers.

Waanzinnige creaties

Met zijn ontwerpstudio B71 maakt Bob de meest waanzinnige creaties. Hij ontwerpt naast T-shirts ook posters, bierlabels, logo’s en nog veel meer. Op bijgaande foto staan enkele biershirts ontworpen door Bob. Deze hippe en hoppige kledingstukken vind je in zijn online-winkel Craftbeershirts.nl. 

Trek aan dat shirt!

Draagt je liefde voor speciaalbier of voor je favoriete brouwer deze week uit. Trek een biershirt aan en maak een selfie. Post deze op Facebook, Twitter of Instagram en help mee Taco’s community verder uit te breiden. Hoe gekker en origineler de foto, hoe meer fun. #Beershirtweek