Maak kennis met “de Helden van De Prael” in Amsterdam

7 december 2017 om 11:00

Vrijdag 8 december opent wethouder Arjan Vliegenthart bij Brouwerij De Prael “Helden van De Prael”: een foto-expositie van medewerkers van de De Prael gemaakt door fotograaf Martin Waalboer. De expositie is te zien tot 13 januari 2018 bij de Prael Houthavens.

Helden van de Prael

Samen met fotograaf Martin Waalboer is men aan de slag gegaan om proberen vast te leggen waar het bij De Prael om draait: mensen. Niet zomaar mensen, maar Helden van De Prael. Bij Brouwerij De Prael werken ze sinds de oprichting in 2002 met mensen die om wat voor reden dan ook ergens anders niet aan de bak komen. De Prael vindt dat ook zij een kans verdienen, die de huidige arbeidsmarkt laat liggen. Zij zijn namelijk ongelofelijk trots op de 165 helden die bij ons werken, en zo hoort het ook!

Bekroning

Helden van De Prael brengt in beeld hoeveel de medewerkers voor De Prael betekenen en wat De Prael voor hen betekent. Helden van De Prael is genomineerd in de categorie Print – Beste Fotografie en heeft bij de Grand Prix Content Marketing 2017 de Bekroning voor beste fotografie gewonnen. Het werk van Martin Waalboer is onder andere  gepubliceerd in NRC, De Volkskrant, Het Parool, One World, RNW, ZAM, Courrier, Amnesty, Rode Kruis Magazine en A+mag.

De expositie is vanaf 8 december tot 31 januari te zien in de brouwzaal van Brouwerij De Prael Houthavens aan de Nieuwe Hemweg 2 in Amsterdam. De toegang is gratis.