Heineken speakerkratje, geinige gadget voor zomer vol muziek

5 juni 2015 om 09:42

Vandaag, op de allereerste echte zomerse dag van 2015, presenteert Heineken de ‘Pak de Zomer’ campagne. De ultieme gangmaker van deze zomer is het Heineken Speakerkratje: een wireless en high tech speaker voor je smartphone waarmee je op elke plek een feest kan bouwen. In het park, op het strand of gewoon in de achtertuin. Het speakerkratje is vanaf vandaag verkrijgbaar in supermarkt en horeca.

Speakerkratje

Deze speaker met Near Field Audio-technologie voor je smartphone is draadloos en heeft een zeer hoogwaardige geluidskwaliteit. Daarmee is een feest met je vrienden zo gebouwd, waar je ook bent. Het speakerkratje is samen met een 8-pack blik in een actieverpakking verkrijgbaar voor 9,99 euro. In geselecteerde horeca ontvang je het speakerkratje bij een bestelling van een rondje van vijf glazen Heineken bier.

Zomer, muziek en festivals

Heineken, muziek en festivals zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De zomer biedt ideale momenten om vrienden, muziek, gezelligheid met een biertje te combineren. Het zijn de festivals en andere goede feesten waar je weer echt uit je dak gaat en de mooie dingen gebeuren die zorgen voor lange herinneringen en de beste verhalen achteraf.

Zo is Heineken aanwezig op Lowlands, Decibel, North Sea Jazz, Mysteryland, Sensation en Concert at Sea en vele andere festivals. Vanaf eind juni geeft Heineken duizenden tickets weg voor de allerbeste festivals.