Heineken beloont de BOB met een tripje naar Mexico!

11 september 2018 om 08:10

In samenwerking met Veilig Verkeer Nederland heeft Heineken weer een nieuwe creatieve invulling aan de ‘When You Drive, Never Drink’-campagne gegeven. Twee vriendenteams kregen namelijk de kans om op het Circuit van Zandvoort, te strijden voor tickets naar de F1 Grand Prix in Mexico. En dat allemaal omdat zij altijd kunnen rekenen op hun BOB!

Bart Groen uit Tilburg en Willem Jongbloed zijn met regelmaat de BOB van hun vriendengroep. Iedereen kan er altijd weer op rekenen dat zij de heren veilig thuisbrengen. En dat wordt natuurlijk gewaardeerd! Om hen te bedanken voor al deze veilige, alcoholvrije ritjes besloten de vrienden van de BOB iets terug te doen. Bart en Willem werden naar het circuit gelokt en stapten na een succesvolle blaastest uit op het parcours waar oud-F1 coureur Robert Doornbos op hen stond te wachten.

Snelste pitstop

Twee teams, een spekglad circuit en de ultieme pitstop. Dat staat er voor Bart, Willem en hun vrienden op de agenda. Robert Doornbos legt uit dat het niet gaat om wie het eerste over de finish komt, maar wel wie de snelste pitstop uitvoert. Nu denk je misschien dat deze ervaring al voldoende verrassing is, maar nee! Op de winnaar lag namelijk een exclusieve reis naar het Formule 1 weekend in Mexico te wachten!

Dat een bandenwissel niet zo simpel is als het soms lijkt tijdens de F1 wedstrijden, wordt wel duidelijk tijdens deze race. De vriendenteams gaan vol adrenaline de strijd aan, maar er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn. In de video van Heineken zie je welk team uiteindelijk met de winst naar huis gaat!

Zorg altijd voor een BOB!

Als onderdeel van de ‘When You Drive, Never Drink’-campagne wil Heineken goed gedrag belonen en zo consumenten te prikkelen geen alcohol te drinken wanneer zij nog achter het stuur plaats moeten nemen. Zo deden zij dat bijvoorbeeld ook zo’n drie maanden geleden al bij een groep concertbezoekers. De BOB werd toen verrast met een indoor-kartrace. Benieuwd naar die actie? Dat lees je hier!

[Beeld via Heineken®]