Doe mee met de Grootste Bier Pubquiz van Nederland!

14 mei 2018 om 08:00

Dinsdagavond 29 mei testen bierliefhebbers door heen Nederland gelijkertijd hun bierkennis. Tijdens de Week van het Nederlandse bier wordt deze avond de Grootste Bier Pubquiz van Nederland gehouden in tientallen cafés door het hele land. 

Week NL Bier Pubquiz

Weet jij alles van bier? En heb je de gave om snel antwoord te kunnen geven? Dan is een bier pubquiz echt voor jou gemaakt! Waarom dan niet meedoen met de Grootste Pubquiz van Nederland?! Als bierliefhebber kun je tijdens de Week van het Nederlandse Bier jouw bierhart compleet ophalen tijdens de verschillende activiteiten die deze hele week door het hele land worden georganiseerd. Deze pubquiz is daar maar één voorbeeld van. Van 24 mei t/m 3 juni staat heel Nederland namelijk in het teken van bier. Zo wordt de week geopend met het Nederlands Bierproeffestival in Den Haag en uiteindelijk ook weer afgesloten met de Nederlandse Brouwerijdagen.

Grootste Pubquiz van Nederland

Rob Alphenaar, voorzitter Alliantie van Bier Tapperijen (ABT) en bestuurslid van de Stichting Week van het Nederlands Bier legt het even uit: “De Week NL Bier Pubquiz bestaat uit acht uitdagende rondes. Zo is er een fotoronde, een audioronde en diverse open vragen die antwoord geven op de leukste biervragen. Iedereen kan meedoen door zich aan te melden bij een deelnemend café in de buurt waarbij men meespeelt voor €2.50,- per persoon. Bestel er mooie Nederlandse bieren bij en test samen met bierliefhebbers uit heel Nederland de bierkennis.”

Horecazaken en ondernemers die de pubquiz op dinsdagavond 29 mei willen aanbieden kunnen zich eenvoudig aanmelden via deze website en zo de pubquiz kopen. Dit moet wel voor 24 mei 12:00u gedaan worden. Je ontvangt vervolgens de quiz met fotoronde, fragmentenronde en diverse vragenrondes inclusief antwoordformulieren en -boekjes. Voor een overzicht van alle deelnemende cafés tijdens de Week van het Nederlandse Bier ga je naar de website. Om mee te doen moet je je bij het betreffende café aanmelden!

Wil je meer weten over de Week van het Nederlandse Bier en alle activiteiten die worden georganiseerd? Lees dan het artikel dat wij eerder op de website hebben gepubliceerd!