Grolsch komt met speciale editie herfstbok

16 september 2015 om 10:38

Grolsch verstuurt een persbericht met het nieuws dat het bokbier weer in de winkels ligt en bij de horeca verkrijgbaar is. Goed om te weten, maar we hadden al wel een vermoeden dat het bokbier weer zou komen. Toch een goede manier om gratis media-aandacht te krijgen.

Grote beugelfles

Bij verder lezen stuiten we op een ander nieuwtje. Voor de echte liefhebbers heeft Grolsch nu ook een fles van anderhalve liter. Die kenden we al van de pils, maar nu wordt deze reuze-beugel ook afgevuld met bokbier.

Speciale editie

En dan lezen we pas het echte nieuws. Grolsch bestaat dit jaar 400 jaar. Dat jubileum hebben ze al luister bijgezet met allerlei activiteiten, maar nu volgt er nog één. Er komt een speciale herfstbok uit. Veel meer dan dit laten ze hier nog niet over weten, maar binnenkort komt er vast weer een nieuw persbericht uit. Wat ze al wel verklappen is dat het bier een jaar lang op een bijzondere locatie heeft gerijpt. We zijn benieuwd!

Rondleiding met proeverij

Grolsch verzorgt net als vorig jaar ook dit jaar weer speciale herfstbok-rondleidingen door de brouwerij. Tot en met eind oktober kunnen herfstbokliefhebbers op woensdag- en donderdagavond een rondleiding volgen door de brouwerij met aansluitend een proeverij met Grolsch Herfstbok en een uitgebreid stamppotbuffet. En raad eens wat: Ook de speciale eenmalige editie herfstbok staat op het menu. Aanmelden kan via www.grolsch.nl.