Grolsch in Taken3: ‘Lucky coincidence’

24 april 2015 om 09:34

Zit je op je vrije avond lekker een film te kijken, uiteraard met een goed glas bier, vliegen de Nederlandse pilsners je ineens om de oren.

Liam Neeson en Famke Jansen schitteren in de film Taken3. Die film was een aanrader, zo had ik van diverse vrienden gehoord. Nou, die vrienden hebben niks teveel gezegd. De film is meer dan het bekijken waard, als je van een spannend verhaal met wat actie houdt. Maar goed, we doen hier niet aan filmrecensies, dus over naar bier.

Midden in de film ontstaat er een meningsverschilletje precies op de plek waar de kratten Grolsch, Amstel en Heineken staan opgestapeld. Het assortiment doet vermoeden dat het om toeval gaat, maar toch wilde Bierista er meer van weten. Bij Grolsch in Nederland hadden ze het nog niet opgemerkt. Navraag bij de internationale tak leverde de volgende reactie: “Lucky coincidence”.

Mooi stukje gratis wereldwijde reclame. Dat mag je inderdaad ‘lucky’ noemen, want reken maar dat de Heineken drinkende James Bond wel een paar euro’s heeft gekost.