Grolsch-directeur Edwin Blom kondigt vertrek aan

20 mei 2015 om 09:25

Edwin Blom vertrekt met ingang van 1 augustus als Directeur Verkoop van Grolsch. Na zeven jaar voor Grolsch te hebben gewerkt heeft Edwin besloten zijn carrière buiten Grolsch voort te zetten en aan de slag te gaan bij Koninklijke Friesland Campina. Een geschikte opvolger voor zijn huidige positie als Directeur Verkoop wordt momenteel gezocht.

Edwin Blom begon bij Grolsch als Directeur Retail in juni 2008, waarna hij in februari 2011 werd benoemd tot Directeur Verkoop voor zowel de Grolsch Retail als Horeca organisatie. Daarmee was hij eindverantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten en vanuit zijn rol lid van de directie van Koninklijke Grolsch NV. Voordat Edwin bij Grolsch in dienst trad vervulde hij diverse Marketing en Sales functies bij Beiersdorf en PepsiCo.

Edwin Blom: “Met veel plezier en trots heb ik de afgelopen zeven jaar bij Grolsch gewerkt. Ons bedrijf heeft veel veranderingen doorgemaakt sinds 2008. Ik heb mij gericht op mijn persoonlijke bijdrage aan het continue verbeteren van de commerciële functie binnen Grolsch. Ik ben trots op de resultaten die we samen met het team hebben gerealiseerd. Grolsch en de mensen van Grolsch zullen altijd een speciale plek bij mij houden.”

Andrei Haret, algemeen directeur bij Koninklijke Grolsch: “Edwin heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de commerciële agenda, de resultaten en successen van Grolsch. Zijn aanpak resulteerde jaar op jaar in een hoge waardering van onze klanten in Retail. Binnen horeca heeft hij een klantgerichte manier van werken geïnitieerd en geïmplementeerd. Richting zijn mensen heeft hij zich ingezet als een solide en toegewijde coach, met als gevolg een hoge betrokkenheid binnen zijn teams.