Grolsch Dagvers Pilsner landelijk verkrijgbaar

29 oktober 2015 om 21:31

 

Grolsch Dagvers Pilsner – het vers gebrouwen bier dat rechtstreeks uit de lagertank komt – wordt vanaf vandaag geschonken in een selectief aantal Nederlandse horecagelegenheden. Bierliefhebbers in het hele land kunnen – zo lang de voorraad strekt – genieten van de pure smaak van Grolsch Dagvers Pilsner.

Ter ere van het 400-jarig jubileum van Grolsch werd het bijzondere bier voor het eerst buiten de brouwerijpoorten geschonken tijdens de Slag om Grolle – een historisch spektakel dat zich afspeelt in het Groenlo anno 1627 – de geboortestad van Grolsch. Hier was het ongefilterde bier een doorslaand succes. Bierista was erbij en de redactie had de eer als één van de eersten dit ‘kellerbier’ te mogen proeven.

 

Vers karakter, volle smaak

Grolsch Dagvers Pilsner is de ongefilterde variant van Grolsch Premium Pilsner en komt rechtstreeks uit de lagertank. Door het verse karakter en de natuurlijke troebeling kent Grolsch Dagvers Pilsner een ongekend volle smaak: puur, soepel en zacht. Dit speciale bier is beperkt houdbaar – mits gekoeld bewaard.

Voorheen was Grolsch Dagvers Pilsner enkel voorbehouden aan de Grolsch meesterbrouwers, speciaal ter gelegenheid van het 400-jarig jubileum van Grolsch is het bier nu ook verkrijgbaar buiten de brouwerijpoorten. Grolsch Dagvers Pilsner is een niet te missen kans voor heel bierliefhebbend Nederland om kennis te maken met pilsner in zijn meest pure vorm. Het bier is vanaf vrijdag 30 oktober in beperkte oplage slechts eenmalig verkrijgbaar bij een aantal door Grolsch geselecteerde horecagelegenheden in het land.